Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ φροντίζει την ΑΥΡΑ μας εδώ και 30 χρόνια

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ είναι ένα 100% φυσικό µεταλλικό νερό εξαιρετικής ποιότητας, το οποίο προέρχεται από την περιοχή του Αιγίου Αχαΐας. Με σταθερή παρουσία εδώ και 30 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εµφιαλώνεται από το 1989, χωρίς καµία επιπλέον επεξεργασία, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων και µε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Κάθε χρόνο, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σταθερός σύµµαχος της ευεξίας, της σωστής ενυδάτωσης και της καλής φυσικής κατάστασης, στηρίζει έµπρακτα τις µεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας, όπως τον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Διεθνή Νυχτερινό Ηµιµαραθώνιο Θεσσαλονίκης, τον Spetses Mini Marathon, παρακινώντας κάθε δροµέα να… φροντίσει την ΑΥΡΑ του! Χαρακτηριστικό παράδειγµα αποτελεί το γεγονός ότι εδώ και 21 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ βρίσκεται στο πλευρό των συµµετεχόντων του Μαραθωνίου της Αθήνας, υποστηρίζοντας την προσπάθειά χιλιάδων δροµέων από όλο τον κόσµο, αναδεικνύοντας έτσι τις αξίες τις οποίες πρεσβεύει: Ενέργεια, Ισορροπία, Ευεξία και Φροντίδα.

Από τις αρχές του έτους, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει παρουσιάσει τη νέα δροµική του ταυτότητα, δηµιουργώντας το AVRA WAVE, ένα «κύµα» το οποίο αγκαλιάζει για πρώτη φορά τους υποστηρικτές των δροµέων και τους προσφέρει φωνή, ώστε να αγκαλιάσουν και αυτοί µε τη σειρά τους την προσπάθεια όλων των αθλητών. Αναγνωρίζοντας τη σηµασία του τερµατισµού, όχι µόνο για τον δροµέα, αλλά και για τον υποστηρικτή, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ενισχύει την προσπάθεια των δροµέων, µέσα από τη δύναµη όλων όσοι βρίσκονται στη γραµµή του τερµατισµού και περιµένουν υποµονετικά τη στιγµή εκείνη που ο δικός του δροµέας θα περάσει από αυτή.

Η υποστήριξη του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στο 56ο Rally Αιγαίου, το οποίο διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όµιλος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) αποτελεί µία ιδιαίτερα ευχάριστη συνεργασία για το brand, καθώς, µένοντας πιστό στην ταυτότητά του, θα προσφέρει δύναµη, ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε κάθε συµµετέχοντα, καθώς και την κατάλληλη ώθηση για να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, πετυχαίνοντας το στόχο του.

Πιστό στην ευρύτερη δέσµευση της Coca-Cola Τρία Έψιλον για βιώσιµη ανάπτυξη, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ προχώρησε το 2014 σε µείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώµατος της παραγωγής του, προχωρώντας στη µείωση πλαστικού και γυαλιού στις συσκευασίες του. Πιο συγκεκριµένα, στις συσκευασίες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ έχει µειωθεί κατά 23% κατά µέσο όρο το PET και κατά 12,5% το γυαλί.

H άριστη ποιότητα και γεύση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ αποδεικνύεται κάθε χρόνο µέσα από τις πολλαπλές βραβεύσεις που του απονέµονται από εγκεκριµένους Διεθνείς φορείς. Μόνο το 2019, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει βραβευτεί για τέταρτη συνεχή χρονιά µε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 3 χρυσών αστεριών, από το International Taste Institute – πρώην iTQi –, µε το “Grand Gold Quality Award”, ανώτατη διάκριση από τον Οργανισµό Monde Selection, Διεθνή Φορέα Γεύσης και Ποιότητας, καθώς και µε τη Χρυσή Διεθνή Βράβευση Ποιότητας “DLG International Award 2019 in Gold”, από τον Ευρωπαϊκό Οργανισµό DLG, διάκριση την οποία το brand λαµβάνει επίσης για δεύτερη συνεχή χρονιά.

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt και 12x500ml), ενώ το 2005 λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωµατιστές συσκευασίες των 330ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), ενώ ένα χρόνο αργότερα σύστησε στο ελληνικό κοινό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονοµικό µπουκάλι των 750ml που εφαρµόζει τέλεια στο χέρι, µε εύχρηστο καπάκι για εύκολη µεταφορά και ελεγχόµενη κατανάλωση.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post