Η G4S Telematix υποστηρίζει το 56ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου με τα πλέον προηγμένα συστήματα τηλεματικής

Συνεχίζοντας µία παράδοση πολλών ετών, η G4S Telematix δίνει και φέτος το παρόν στηρίζοντας τη µεγάλη διοργάνωση του 56ου Διεθνούς Aegean Rally εφοδιάζοντας τα σκάφη µε τα πλέον εξελιγµένα δορυφορικά συστήµατα GPS, έτσι ώστε όλοι οι φίλοι της ιστιοπλοΐας να έχουν και φέτος τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδικτυακά και σε πραγµατικό χρόνο την διεξαγωγή του αγώνα.

Η G4S Telematix θα διαθέσει τελευταίας τεχνολογίας δορυφορικά συστήµατα τα οποία προσφέρουν την καλύτερη δυνατή λήψη στίγµατος, πληροφοριών πλεύσης (ταχύτητα, κατεύθυνση) και µετάδοσης. Τα δορυφορικά συστήµατα θα φέρουν επιπρόσθετες µπαταρίες για τη µεγαλύτερη δυνατή αυτονοµία έτσι ώστε να διασφαλιστεί η λεπτοµερής και απρόσκοπτη µετάδοση των αναµετρήσεων των σκαφών καθ’όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Για τη µετάδοση της πορείας των σκαφών σε ζωντανό χρόνο, θα χρησιµοποιηθούν 4G / GPRS Global SIM κάρτες κινητής τηλεφωνίας έτσι ώστε να εξασφαλίσουµε την απρόσκοπτη επικοινωνία των δορυφορικών συστηµάτων µέσω διαφορετικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων ταυτόχρονα.

Όλα τα σκάφη θα µεταδίδουν το στίγµα τους σε πραγµατικό χρόνο σε µία πρωτοποριακή διαδικτυακή εφαρµογή η οποία θα αποτυπώνει την πορεία, ταχύτητα και τη διαδροµή των σκαφών καθώς και σχετικές πληροφορίες των πληρωµάτων σε χάρτη και χάρη στην οποία όλοι οι φίλοι της ιστιοπλοΐας θα παρακολουθήσουν ζωντανά µέσω κινητού τηλεφώνου, tablet ή υπολογιστή την αναµέτρηση των σκαφών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδροµή του αγώνα στο www.telematix.gr και στο www.aegeanrally.gr

Η G4S Telematix εύχεται σε όλους τους διαγωνιζοµένους καλή επιτυχία και να πλέουν πάντα µε ασφάλεια!

Σχετικά µε την G4S Telematix:

Εδώ και 20 χρόνια ορίζουµε την ποιότητα ως τη δυνατότητα να υπερβαίνουµε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών µας, ανταποκρινόµενοι συγχρόνως στις υποχρεώσεις µας προς τους εργαζοµένους, τους συνεργάτες, τους µετόχους και το κοινωνικό σύνολο.

Υποστηρίζουµε 15.000 συστήµατα τηλεµατικής προσφέροντας εξειδικευµένες εφαρµογές και υπηρεσίες σχετικές µε την αποτελεσµατική διαχείριση αποµακρυσµένων πόρων, την αύξηση της ασφάλειας ανθρώπων, & εµπορευµάτων κατά τη διάρκεια των διαδροµών τους και παρέχουµε συµβουλευτικές υπηρεσίες ανάλυσης και διαχείρισης κινδύνου στην εφοδιαστική αλυσίδα για τη µείωση του κινδύνου και τη θέσπιση προτύπων ασφαλείας για την αντιµετώπιση τωρινών και µελλοντικών κινδύνων έτσι ώστε να δραστηριοποιείται σε περιβάλλον υψηλής ασφάλειας.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post