Κύπελλο Σαλαμινομάχων 2018

Διοργανώθηκε και φέτος από τον Ναυτικό Όµιλο Βουρκαρίου Σαλαµίνας (ΝΟΒΣ), στα πλαίσια του ετησίου προγράµµατος αγώνων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Οµοσπονδίας (ΕΙΟ), ο Διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας τριγώνου “Κύπελλο Σαλαµινοµάχων 2018”, το Σαββατοκύριακο 22-23 Δεκεµβρίου, στον ιδανικό ιστιοπλοϊκό στίβο του κόλπου της Σαλαµίνας.

Ο πραγµατικά θαυµάσιος ιστιοπλοϊκός στίβος, που αναδεικνύεται όλο και περισσότερο µε τις δράσεις του ΝΟΒΣ, οι καλές καιρικές συνθήκες και η άψογη διοργάνωση, συνετέλεσαν στο να αποτυπωθεί ένα όµορφο θέαµα µε 121 πανιά να ζωγραφίζουν τον καµβά του κόλπου της Σαλαµίνας µε πινελιές ανεπανάληπτες.

Το Σάββατο έγιναν 3 ιστιοδροµίες από τα 121 σκάφη optimist, bug, και laser µε αντίστοιχους αθλητές, των 18 συµµετεχόντων ναυτικών οµίλων. Συµµετείχαν και φιλοξενήθηκαν στη Σαλαµίνα, ναυτικοί όµιλοι από το κοντινό Πέραµα, τον Πειραιά, το Φάληρο, το Καλαµάκι, την Αµφιθέα, τη Βουλιαγµένη, την Ελευσίνα, τη Νέα Πέραµο, το Κιάτο Κορινθίας, το Αλεποχώρι, τον Άσσο Κορινθίας, την Πάτρα και την Αντίπαρο.

Την Κυριακή έγιναν και υπόλοιπες 3 προγραµµατισµένες ιστιοδροµίες, µετά το τέλος των οποίων, στον χώρο του ΝΟΒΣ έγινε η απονοµή επάθλων του αγώνα. Την εκδήλωση τίµησε η παρουσία του προέδρου της Πρωτοβάθµιας Σχολικής Επιτροπής του Δήµου Σαλαµίνος κ. Ιωάννη Λένη του τέως Δηµάρχου Σαλαµίνος κ. Σπύρου Σοφρά, του προέδρου της Επιτροπής Δραστηριότητας της ΕΙΟ κ. Χρήστου Κολιαστάση, προέδρων, διοικητικών παραγόντων και πολλών φίλων από τους συµµετέχοντες ναυτικούς οµίλους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

OPTIMIST ΠΑΙΔΩΝ

1.  Πιπεράκης Αλέξανδρος Ν.Ο. ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2.  Αθανασόπουλος ΓεώργιοςΝ.Ο. ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΓΜΕΝΗΣ

3.  Χύπας Ιάσων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π / Ι.Ο. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

OPTIMIST ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

1.  Παπανικήτα ΑµαλίαΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π / Ν. Ο. ΕΛΛΑΔΟΣ

2.  Αθανασούλια Ιωάννα-ΧριστίναΝ.Ο. ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

3.  Δούσκα Όλγα – ΘεοδώραΙ.Ο. ΠΑΤΡΩΝ

OPTIMIST ΑΓΟΡΙΩΝ

1.  Αθανασούλιας ΠαναγιώτηςΝ.Ο. ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2.  Γκιζαριώτης ΓεώργιοςΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

3.  Σπανός ΠαναγιώτηςΝ. Ο. ΑΜΦΙΘΕΑΣ

OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1.  Μπαφατάκη ΙωάνναΣ.Ε.Α.Ν.Α.Δ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

2.  Λίλη Ελένη Ν.Ο. ΑΜΦΙΘΕΑΣ

3.  Ζούπα Ζωή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

LASER 4,7 ΑΓΟΡΙΩΝ

1.  Σιώκος Ιωάνης Ι.Ο. ΠΑΤΡΑΣ

2.  Γεωργόπουλος Λάµπρος Ι.Ο. ΠΑΤΡΑΣ

3.  Παλαιολόγος Θεόδωρος Ν.Ο.ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

LASER 4,7 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1.  Φαρούπου ΜαρίαΝ.Ο. ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

2.  Κωνσταντινίδη ΣοφίαΝ.Ο. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

3.  Αποστόλου ΒασιλικήΝ.Ο. ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

LASER RDL

1.  Κυρτάτος – Βαρίνος ΓεώργιοςΝ.Ο. ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

2.  Τσιόκας ΣπύροςΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

3.  Κυρτάτος – Βαρίνος Ευάγγελος Ν.Ο. ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

BUG

1.  Παπαδηµητρίου ΔηµήτρηςΝ.Ο. ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

2.  Τσαταλιός ΗλίαςΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

3. Γαβριελάτος Πάνος Ν.Ο. ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post