Επέτειος 50 χρόνων της Σχολής Ιστιοπλοΐας του ΠΟΙΑΘ

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στην αίθουσα “Αιγαίου” του Οµίλου µας πραγµατοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση για την επέτειο των 50 χρόνων λειτουργίας της Σχολής ιστιοπλοΐας.

Ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ παρουσίασε το οδοιπορικό των 50 ετών της Σχολής µε τους 26.000 απόφοιτους, όπως αυτό περιελήφθηκε ως ένθετο στο τεύχος 145 του “Ιστιοπλοϊκού Κόσµου”.

Εν συνεχεία η καλλιτεχνική οµάδα του τενόρου Ζάχου Τερζάκη απέδωσε κλασικά και µοντέρνα τραγούδια.

Την εκδήλωση τίµησαν µε την παρουσία τους ο υπουργός Τουρισµού Χάρης Θεοχάρης, ο τέως υπουργός Εθνικής Άµυνας ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο δήµαρχος Πειραιώς Ιωάννης Μώραλης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αντιναύαρχος Στέλιος Πετράκης, ο επίτιµος αρχηγός ΓΕΝ ναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, ο εκπρόσωπος του αρχηγού Λ.Σ. κλαδάρχης του Γ΄Κλάδου υποναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Ζήκας, η γενική γραµµατέας Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κα Χριστιάνα Καλογήρου, ο γεν.γραµµατέας Αθλητισµού κος Γεώργιος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυµπιακής Επιτροπής κος Σπύρος Καπράλος, ο σύµβουλος Ασφαλείας του πρωθυπουργού αντιναύαρχος ε.α. Αλέξανδρος Διακόπουλος, ο διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίµων υποναύαρχος Δηµήτρης Κατάρας, ο κος Θέµης Βώκος από τις “Εκθέσεις ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ” ο γεν.διευθυντής της HELMEPA κος Δηµήτρης Μητσάτσος, χορηγοί και υποστηρικτές του ΠΟΙΑΘ και διακεκριµένα µέλη του.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post