Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420

Για δεύτερη συνεχόµενη χρονιά ο Ναυτικός Όµιλος Πάρου διοργάνωσε µε επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Κλάσης 420 στον όρµο της Παροικίας από 10 έως 14 Απριλίου, µετά από ανάθεση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Οµοσπονδίας Ελλάδος µε συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήµο Πάρου και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραµµατείας Αθλητισµού.

Η τελετή έναρξης πραγµατοποιήθηκε στα παραδοσιακά σοκάκια της Παροικίας Πάρου υπό τον ήχο της µπάντας του Δήµου Πάρου µε τη συµµετοχή 8 ναυτικών οµίλων του Ι.Ο. Πειραιώς, Ι.Ο. Σικυωνιών, Ν.Ο. Ελλάδος, Ν. Ο. Παλαιού Φαλήρου, Ν. Ο. Τζιτζιφιών Καλλιθέας, Ν. Ο. Θεσσαλονίκης, Ι.Ο. Θεσσαλονίκης και φυσικά του Ν. Ο. Πάρου, µε συνολικό αριθµό 35 πληρωµάτων και των προπονητών τους.

Τις ηµέρες του πανελληνίου πρωταθλήµατος η απουσία του ανέµου δεν βοήθησε τη διεξαγωγή των ιστιοδροµιών, όµως µε την εµπειρία της επιτροπής αγώνα πραγµατοποιήθηκαν 9 ιστιοδροµίες.

Ο Ναυτικός Όµιλος Πάρου συµµετείχε µε 5 πληρώµατα και 1 µεικτό µε αθλητές του ΝΟΠ και Ν.Ο.Θεσσαλονίκης:

ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ ΒΕΝΕΤΙΑ – ΣΑΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΝΟΘ) (A)
θέση 15 στη γενική

ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ ΠΩΛΙΝΑ – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (U19 A)
θέση 18 στη γενική

ΓΚΟΚΑ ΦΙΛΙΠΠΑ – ΓΚΟΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (Γ)
θέση 23 στη γενική

ΚΑΛΑΚΩΝΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΤΡΙΒΥΖΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ (U17 Ν)
θέση 29 στη γενική

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΜΑΛΤΖΗ ΗΛΕΚΤΡΑ (U17 E)
θέση 33 στη γενική

ΣΙΔΕΡΗΣ ΧΑΡΗΣ – ΝΙΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΗΣ (U17 E)
θέση 35 στη γενική

Στην τελετή λήξης στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Οµίλου Πάρου, παρουσία των φορέων του νησιού έγιναν οι απονοµές στους νικητές των κατηγοριών. Είναι σηµαντικό να τονίσουµε ότι από τους αγώνες αυτούς προέκυψε και η Εθνική οµάδα 420 που θα εκπροσωπήσει τη χώρα µας στις διεθνείς διοργανώσεις.

Οι αθλητές του Οµίλου µας Σιδερής Χάρης και Νίκας Θοδωρής βραβευτήκαν µε το κύπελλο του µικρότερου ηλικιακά πληρώµατος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους οµίλους για τη συµµετοχή τους και τις διακρίσεις των αθλητών τους.

Ευχαριστούµε πολύ για την πολύτιµη βοήθειά τους τον Δήµο Πάρου τον δήµαρχο κ. Μάρκο Κωβαίο, την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, τον Έπαρχο και πρόεδρο του περιφερειακού συµβουλίου κ. Κώστα Μπιζά, την ΚΔΕΠΑΠ τον πρόεδρό της κ. Αθανάσιο Μαρινόπουλο, το Λιµεναρχείο Πάρου τον Λιµενάρχη κ. Αντώνη Ραγκούση, το Κέντρο Υγείας, τους χορηγούς, την Επιτροπή Αγώνα, την Επιτροπή Ενστάσεων και τους εθελοντές µας.

Ευχαριστούµε ιδιαίτερα την One Design Specialist-Magic Marine συνεργάτη του ΝΟΠ, για την παρουσία της καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων και την παροχή των απαραίτητων υλικών.

Previous Post Next Post