Με συμμετοχή 219 σκαφών διεξήχθη το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών Optimist

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όµιλος Βούλας σε συνεργασία µε την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Οµοσπονδία διοργάνωσε µε µεγάλη επιτυχία την 2η φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Αθηνών κατηγορίας σκαφών Optimist στις 9-10 Μαρτίου 2019.

Ο θαλάσσιος χώρος στην περιοχή της Βούλας γέµισε ιστιοπλοϊκά πανιά και οι 219 αθλητές ηλικίας 8-14 ετών από 20 Οµίλους έδωσαν το ‘παρών’          προκειµένου να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στην προεθνική οµάδα.

Δυστυχώς οι πολύ χαµηλές εντάσεις ανέµου που επικρατούσαν και τις δυο ηµέρες δεν επέτρεψαν στην Επιτροπή να κάνει αρκετές κούρσες. Οι αθλητές χωρίστηκαν σε 3 γκρουπ και το Σάββατο η Επιτροπή κατάφερε να κάνει 2 κούρσες για τα δύο γκρουπ και 3 για το ένα.

Την Κυριακή µετά από πολύωρη παραµονή στη θάλασσα και µετά από πάρα πολλές προσπάθειες προκειµένου να βγει κούρσα, η Επιτροπή κατάφερε να κάνει από µία κούρσα στο κάθε γκρουπ που δεν είχε τρέξει 3η το Σάββατο.

Μετά το τέλος των ιστιοδροµιών ο ΝΑΟΒ βράβευσε τους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης στα αγόρια και τις τρεις πρώτες αθλήτριες στα κορίτσια.

Καλή επιτυχία στους µικρούς ιστιοπλόους για τη συνέχεια των αγώνων τους.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post