Χειμερινό Κύπελλο ΝΟΕ

Ο πετυχηµένος αγώνας Ύδρας και ο ιστιοπλοϊκός µαραθώνιος που ακολούθησε, κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον των ιστιοπλόων, και έτσι το Χειµερινό Πρωτάθληµα του ΝΟΕ συνέχισε τη σαιζόν µε έντονο ενδιαφέρον µε πολλές συµµετοχές στις κατηγορίες ORCi και στα Club.

Πολλές και ανανεωµένες συµµετοχές κάθε Σαββατοκύριακο, πληµµύρισαν τα νερά του Φαληρικού Όρµου, αρχίζοντας µε τον αγώνα Αγίου Γεωργίου και συνεχίζοντας µε Λαγούσες, Οκτώ και Σαλαµίνα, µε διάφορες εναλλακτικές διαδροµές. Ο φθινοπωρινός καιρός, ως συνήθως, ήταν αρκετά µεταβλητός και έδωσε ευκαιρίες σε εναλλακτικές τακτικές και εναλλαγές στην κατάταξη, ενώ στον αγώνα Οκτώ µόνο οι φανατικοί αποφάσισαν να ταξιδέψουν µε τις ώρες υπό βροχή και χωρίς αέρα. Στο τέλος κάθε ηµερήσιας ιστιοδροµίας τα πληρώµατα µαζεύτηκαν στο Εντευκτήριο Λιµένος του ΝΟΕ για τη καθιερωµένη ζεστή σούπα (φασολάδα, κρεατόσουπα, ρεβυθάδα κλπ), και πολύ ιστιοπλοϊκή (και µη…) ανάλυση…

Τα αποτελέσµατα ήταν:

Κατηγορία ORCi PERFORMANCE

1.  PEGA – MUSTO µε κυβερνήτη τον Δ. Αλεβιζάκη

2.  ANAX µε κυβερνήτη τον Ν. Αναγνώστου

3.  SUGAR µε κυβερνήτη τον Α. Αθανασίου

Κατηγορία ORCi RACING

1.  CHIMERA µε κυβερνήτη τον Σ. Τοροσή

2.  ADRA µε κυβερνήτη τον Ζ. Γρηγοριάδη

3.  TO KEFI MAS µε κυβερνήτη τον Θ. Γιουβάνογλου

Κατηγορία ORC Club

1.  APIDALOS NAFS µε κυβερνήτη τον Π. Κούρκουλο

2.  AIOLIA µε κυβερνήτη τον Σ. Παπαντωνίου

3.  BLUE LINE µε κυβερνήτες τον Αγγελάκη & Οικονοµόπουλο

Εν κατακλείδι η χειµερινή σαιζόν 2018 έδειξε σηµάδια ότι επανέρχεται το ενδιαφέρον των ιστιοπλόων του Σαρωνικού ν’ ανοίξουν ξανά τα πανιά τους, να απολαύσουν τις γλύκες της θάλασσας και να ξεχάσουν , έστω και για λίγο, την καθηµερινότητα τους….

Previous Post Next Post