Η Jotun Hellas συμμετέχει και φέτος στο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Η Jotun Hellas θα δώσει το παρόν και φέτος στο Mediterranean Yacht Show που θα πραγµατοποιηθεί για έκτη φορά στο λιµάνι του Ναυπλίου από τις 4 έως τις 8 Μαΐου 2019.

Το Mediterranean Yacht Show, υπό την οργάνωση της Greek Yacht Association, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σηµαντικότερα events για επαγγελµατίες των σκαφών αναψυχής παγκοσµίως.

Πέρυσι κατά τη διάρκεια του πετυχηµένου event καταγράφηκε ρεκόρ µε 107 εγγεγραµµένα σκάφη και περισσότερους από 400 επισκέπτες από όλο τον κόσµο και ανακηρύχθηκε ως το µεγαλύτερο γεγονός αυτού του είδους στην Ανατολική Μεσόγειο. Φέτος, λόγω αυτής της επιτυχίας, το Διοικητικό Συµβούλιο του Ελληνικού Συνδέσµου Θαλάσσιου Τουρισµού αποφάσισε να επιµηκύνει τη διάρκεια της εκδήλωσης κατά µία ηµέρα, µε αποτέλεσµα να διαρκέσει συνολικά 5 ηµέρες.

Σας περιµένουµε και φέτος στο περίπτερό µας στο Ναύπλιο για µοιραστούµε µαζί σας το πάθος µας για το yachting!


J24 Europeans 2019 Patra Greece

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα σκαφών J24 που πρόκειται να διοργανωθεί στην Πάτρα είναι σχεδόν δυο µήνες µακριά µας.

Οι δηλώσεις συµµετοχής έχουν πλέον φτάσει στις 30+ (29 στην ιστοσελίδα συν µερικές ακόµα που εκκρεµούν) µε άκρως ικανοποιητική υποστήριξη από πληρώµατα του εξωτερικού τα οποία ανέρχονται στα 15+ µέχρι σήµερα και πιστεύουµε ότι θα αυξηθούν ακόµα περισσότερο µέχρι την ηµεροµηνία έναρξης του αγώνα.

Οι ελληνικές συµµετοχές ανέρχονται στις 14 µέχρι και σήµερα, και υπάρχουν ακόµα 3-4 σκάφη τα οποία ευελπιστούµε ότι εν τέλει θα βρουν τον τρόπο ώστε να υποστηρίξουν τη διοργάνωση µε τη συµµετοχή τους στον αγώνα.

Το ποσό εγγραφής ανέρχεται στα 450 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού
http://j24europeans2019.gr και στην προκήρυξη http:// http://j24europeans2019.gr/wp-content/uploads/2018/10/NOR.pdf

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post