Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα με θέμα “Θαλάσσια αθλήματα-διατροφή-ευεξία-ανάπτυξη”

Η Επιστηµονική Eπιτροπή της κρητικής διατροφής άνοιξε πανιά από τον Πανελλήνιο Όµιλο Iστιοπλοΐας Aνοικτής θαλάσσης (Π.Ο.Ι.Α.Θ.) την Τετάρτη 20 Μαρτίου µε αέρα αισιοδοξίας και ελπίδας για το καλύτερο που πρεσβεύει µια 10ετία τώρα µε τη δράση της… σε όλο τον κόσµο!

Αξιόλογοι εισηγητές όπως η καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ κ.Δούκα, ο τ.πρόεδρος Ιατρικού συλλόγου Χανίων κ.Αλιφιεράκης, η αντιπρόεδρος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας κ.Καπώλη, ο παγκόσµιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας και εκπρόσωπος του Ανώτατου Συµβουλίου Αθλητισµού Ενόπλων Δυνάµεων κ.Κυπραίος, η τ. κολυµβήτρια εθνικής οµάδας – καθηγήτρια σωµατικής αγωγής κ.Κορωναίου, και ο ωκεανοπόρος και πρόεδρος ΠΟΙΑΘ κ.Μαραγκουδάκης παρουσίασαν στοιχεία-µελέτες που συνδέουν τα εν λόγω αθλήµατα µε τη διατροφή µας την ευεξία µας αλλά και την τουριστική και οικονοµική µας ανάπτυξη…

Την εκδήλωση συντόνισε ο επίτιµος Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος ε.α. Ιωάννης Παυλόπουλος µε την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ.Δασκαλάκη Υρώ µέσα σε ασφυκτικά γεµάτο χώρο.

Προλόγισαν ο πρόεδρος του Βιοµηχανικού Επιµελητηρίου Πειραιά κ.Κορκίδης, ο πρόεδρος του Ελληνοβουλγαρικού και Ελληνοτουρκικού Επιµελητηρίου κ.Κουτσίκος, ο πρόεδρος της Παγκρητίου κ.Μαριδάκης, ο πρόεδρος Συνδέσµου Κρητών Επιστηµόνων κ.Μπαχλιτζανάκης, ο πρόεδρος της ΦΕΚ κ.Τζιράκης, η εκπρόσωπος του Διοικητού της Σχολής Ναυτικών Δοκίµων, Υποναύαρχου κ.Κατάρα, και η γ.γραµµατέας Ελλήνων Ολυµπιονικών κ.Ζυγούρη.

Η λαµπρή εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Περιφέρειας Κρήτης, της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, του Συνδέσµου Κρητών Επιστηµόνων, της Παγκρητίου Ενώσεως, της ΦΕΚ, της Κρητικής Εστίας του Ελληνοβουλγαρικού και Ελληνοτουρκικού Επιµελητηρίου.

Υποστηρικτές οι εταιρείες SAMARIA, CRETA ELEON, Σχολές Ω, ΜΕΓΑΛΑΚΑΚΗΣ, ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΛΛΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΠΟΙΑΘ και DAMIANO MILANO.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post