Τα J-Boats ξανά στην Ελλάδα από την Praxis Yachts

Η εταιρεία PRAXIS Yachts, που δραστηριοποιείται στον χώρο του Yachting για περισσότερα από 27 χρόνια, ανέλαβε την διάθεση των σκαφών J-Boats στην ελληνική αγορά.

Η J-Boats κατασκευάζει ιστιοπλοϊκά σκάφη από 7µ έως 12µ, µε έµφαση στην ποιότητα κατασκευής αλλά και τις αγωνιστικές επιδόσεις. Οι διακρίσεις των J-Boats είναι γνωστές στην παγκόσµια ιστιοπλοϊκή κοινότητα, αφού σε όλες τις διοργανώσεις, ευρωπαϊκών και παγκοσµίων κυπέλλων, βρίσκονται ανάµεσα στους πρωταγωνιστές και κερδίζουν θέσεις στο βάθρο. Ενδεικτικά για το 2018 το µοντέλο J-112E κέρδισε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθληµα IRC στην Αγγλία, καθώς και το Παγκόσµιο Πρωτάθληµα (IRC / ORC) που διεξήχθη στην Ολλανδία, ενώ σε πολλές χώρες τα σκάφη της J-Boats, λόγω του µεγάλου αριθµού τους δηµιουργούν αυτόνοµες κλάσεις.

Η PRAXIS Yachts, σε συνεργασία µε τους σχεδιαστές της J-Boats δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πλοιοκτήτες να βελτιστοποιήσουν το σκάφος, µε βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Η τελευταία προσθήκη στην γκάµα των J-Boats είναι το J-99 το οποίο έχει έρθει να ταράξει τα νερά. Ήδη έχουν παραγγελθεί περισσότερα από 50 σκάφη παγκοσµίως, και σύντοµα θα έχουµε τη χαρά να το δούµε και να το δοκιµάσουµε και στην Ελλάδα.


Για περισσότερες πληροφορίες:
PRAXIS YACHTS – Τηλ : 210 89 83185  – info@praxisyachts.gr

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post