Βραβείο ειδικής διάσωσης στο M/V HISPANIA GRAECA AMVER AWARDS 2017

Την 02.11.2017 το φορτηγό πλοίο m/v Hispania Graeca, το οποίο διαχειρίζεται από την Angelakos (Hellas) S.A., τιμήθηκε με το βραβείο Special Rescue Award κατά την τελετή απονομής των βραβείων AMVER Awards 2017, η οποία οργανώθηκε από το International Propeller Club.

Ο κ. Στέφανος Ευ. Αγγελάκος, ο οποίος εκπροσώπησε την εταιρεία παρέλαβε το βραβείο από την υποναύαρχο της Ακτοφυλακής των Η.Π.Α. Linda L. Fagan.
Με το βραβείο τιμήθηκαν ο πλοίαρχος, οι αξιωματικοί και το πλήρωμα του m/v Hispania Graeca, οι οποίοι την 24.01.2017 διέσωσαν τέσσερις (4) Φιλιππινέζους ψαράδες που είχαν ναυαγήσει πλησίον της νότιας ακτής του νησιού Mindanao των Φιλιππίνων και παρέμεναν αβοήθητοι στη θάλασσα για τέσσερις (4) μέρες αφού είχε ανατραπεί η βάρκα στην οποία επέβαιναν.
Η πράξη τους δεν είναι μόνο ένα παράδειγμα διάσωσης ανθρώπων στη θάλασσα, αλλά αντιπροσωπεύει και το πνεύμα των πληρωμάτων που υπηρετούν στα πλοία της Angelakos (Hellas) S.A.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post