Τα Μέλη της Παιδικής HELMEPA δείχνουν την αγάπη τους στη Γη!

Γεµάτα αισιόδοξα µηνύµατα και αγάπη για τη Γη, ήταν τα 361 έργα που ζωγράφισαν 3.600 παιδιά-µέλη του Προγράµµατος “Παιδική HELMEPA”, στον φετινό Πανελλήνιο Διαγωνισµό Ζωγραφικής µε θέµα: “Αγαπάµε τον πλανήτη, το γαλάζιο µας το σπίτι!”. Τα έργα προήλθαν από 121 Δηµοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της χώρας και τους µικρούς δηµιουργούς καθοδήγησαν 233 εθελοντές Εκπαιδευτικοί του Προγράµµατος.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης είχε δύσκολη αποστολή όχι µόνον γιατί όλα τα έργα ήταν ευφάνταστα και ωραία, αλλά διότι και λόγω των µέτρων αντιµετώπισης της πανδηµίας, έπρεπε να τα κρίνει διαδικτυακά. Τα έργα που διακρίθηκαν στις 2 κατηγορίες είναι:

Κατηγορία 5-7 ετών και Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής

Α’ Βραβείο: 6ο Δηµοτικό Σχολείο Νάουσας, Β’ Τάξη, Οµάδα 2291(Α)

Β’ Βραβείο: 6o Νηπ/γείο Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, Οµάδες 3110-3111(Ν)

Γ’ Βραβείο: 3ο Δηµοτικό Σχολείο Ξυλοκάστρου, Α’ Τάξη, Οµάδα 2357(Α)

Κατηγορία: 8-12 ετών

Α’ Βραβείο: 1ο Δηµοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου, Γ’ Τάξη, Οµάδα 3270(Β)

Β’ Βραβείο: Δηµοτικό Σχολείο Μαρίνας-Πολλών Νερών-Γιαννακοχωρίου Ηµαθίας, Δ’ Τάξη, Οµάδα 3189(Β)

Γ’ Βραβείο: 7ο Δηµοτικό Σχολείο Καβάλας, Ε’ Τάξη, Οµάδα 2214(Γ)

Τα Α’ Βραβεία έγιναν Αφίσες µε τα ονόµατα των µικρών καλλιτεχνών και των Εκπαιδευτικών τους, ελληνικά και αγγλικά, όπως κάθε χρόνο, αλλά προς το παρόν θα κυκλοφορήσουν ηλεκτρονικά καθώς τα σχολεία παραµένουν κλειστά.

Θερµά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που συµµετείχαν µε ενθουσιασµό και θα λάβουν σχετικό Αναµνηστικό Δίπλωµα. Τέλος, ένα µεγάλο ευχαριστώ στα µέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης κ.κ. Σταύρο Γεωργιάδη, σκιτσογράφο και δηµιουργό του “Γλάρου”, Μαρία Λαµπρίδου, Εκπαιδευτικό, Δρα Μιχάλη Σκούλλο, Επιστηµονικό Σύµβουλο ΔΣ HELMEPA, Πάνο Δηµητρακόπουλο, Σύµβουλο Επικοινωνίας HELMEPA και Κριστιάνα Πρεκεζέ, Εκτελεστική Συντονίστρια της ένωσης.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post