Διοργάνωση event “Dufour Sailing”

Μια ξεχωριστή στιγµή για όλους τους ιδιοκτήτες Dufour. Το πρώτο Dufour Sailing είναι ένα συναρπαστικό γεγονός που συγκεντρώνει ιδιοκτήτες Dufour από όλο τον κόσµο για να διαγωνιστούν σε έναν συναρπαστικό και απαιτητικό µονοήµερο αγώνα µε τη οµάδα της Dufour απευθείας από το La Rochelle της Γαλλίας.

Το πρώτο Dufour Sailing Cup Ελλάδος θα πραγµατοποιηθεί στις 11 Νοεµβρίου 2023 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Junior Sailing Cup στις 12 Νοεµβρίου για ιστιοπλόους 14-18 ετών.

Η Ελλάδα φηµίζεται για την πορεία της στο τοµέα της ιστιοπλοΐας. Η ιστιοπλοΐα είναι τρόπος ζωής, φιλοσοφία, εµπειρία ζωής. Η εισαγωγή των παιδιών µας στην ιστιοπλοΐα από µικρή ηλικία τους παρέχει ένα σύνολο δεξιοτήτων που θα τα βοηθήσει σε όλη τους τη ζωή; αυτογνωσία, γνώση δεξιοτήτων, οµαδικό πνεύµα και πολλά άλλα. Τους επιτρέπει να µάθουν το σεβασµό για τη θάλασσα, το σεβασµό για τη φύση, αλλά κυρίως τους αποµακρύνει από τις ηλεκτρονικές οθόνες που κυριαρχούν στη ζωή τους. Η θάλασσα τους επιτρέπει να νιώσουν αγάπη για τη φύση, µια εσωτερική γαλήνη και ηρεµία που µόνο η ιστιοπλοΐα µπορεί να προσφέρει.

www.synergyyachtsales.com/dufour-sailing-cup

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post