Εκδήλωση “Για μια Ελλάδα με μελλον και παιδιά”

Tην Κυριακή 20 Μαρτίου πραγµατοποιήθηκε µε µεγάλη επιτυχία η εκδήλωση “Για µια Ελλάδα µε µελλον και παιδιά”, από τη Daskalakis Congress-Trv και την Eπιστηµονικη Επιτροπή προώθησης της κρητικής διατροφής.

H διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο πλοίο ΚΡΗΤΗ στο λιµένα Πειραιώς, όπου προσφέρθηκε πρωινό και πλούσιο µεσηµεριανό γεύµα σε όλους τους συµµετέχοντες.

Οι δηµογραφικές επισηµάνσεις, η διαχρονική αναπαραγωγή , η διατροφή και γονιµότητα, η στήριξη των ενόπλων δυνάµεων στη δηµιουργία οικογένειας, πρωταθλητισµός – οικογένεια και άλλα σηµαντικά θέµατα παρουσιάστηκαν. Το δηµογραφικό είναι σίγουρα ο µεγαλύτερος εχθρός µας και πρέπει να ληφθούν σύντοµα µέτρα.

Tοποθετήθηκαν οι καθηγητές ιατρικής κ.Χανιώτης και κ.Σφακιανούδης, ο πρόεδρος ενωσης διαιτολόγων Ελλάδος κ.Τσιρώνης, ο κλινικός ψυχολόγος κ.Κάλας, οι ολυµπιονικες κ.Δήµας και κ.Παπά, η τ. υπουργός κ.Πάλλη-Πετραλιά, από το ΔΣ Ολυµπιακής Επιτροπής ο κ.Νικολόπουλος , η σµήναρχος κ.Μιχοπούλου-Διοίκηση Σχολής Αξιωµατικών Νοσηλευτικής, ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος ΙΣΑ κ.Πατούλης.

Xαιρετισµούς απήυθυναν ο υφυπουργός Ναυτιλίας κ.Κατσαφάδος, ο υφυπουργός Αθλητισµού-Πολιτισµού κ.Αυγενάκης, ο Γ.Γ Υπουργείου Τουρισµού κ.Φραγκάκης, ο Αρχηγός Λιµενικού σώµατος αντιναύαρχος κ.Αλεξανδράκης, ο αντιπρόεδρος Ναυτικού Επιµελητηρίου Ελλάδος κ.Αλεξανδράτος, η πρόεδρος Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κ.Νταιφά, oι προεδροι Οµονοιας και ΦΕΚΑ και πολλοί επιστηµονικοί φορείς.

Aξιοσηµείωτη η στήριξη µεγάλων ναυτιλιακών φορέων σε ένα θέµα τόσο καυτό για τη χώρα, ενώ η δευτερη ενότητα θα πραγµατοποιηθεί στις Οινούσες ένα ακριτικό νησί που βιώνει το πρόβληµα έλλειψης παιδιών.

Την εκδήλωση όπως πάντα κάλυψε η ΕΡΤ και 15 ακόµη κορυφαίοι χορηγοί επικοινωνίας.

Η διοργάνωση τελέστηκε υπό την αιγίδα ,του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Εµπορικού-Βιοµηχανικού Επιµελητηρίου Πειραιά,, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιµελητηρίου Ελλάδος, της ΕΔΔΕ του Π.Συνδέσµου Εφοδιαστών πλοίων, φοιτητικών ενώσεων.

Η διοργανώτρια αρχή µε πάνω από 115 επιστηµονικές εκδηλώσεις την τελευταία δεκαετία εντός και εκτός Ελλάδος από το Χαρβαρντ µέχρι το Οικουµενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι ,ενηµερώνει πάντα, χωρίς καµµία χρέωση εγγραφής, σε καίρια ζητήµατα.

Από τους πρώτους µήνες της πανδηµικής κρίσης δηµιούργησε 2 οµάδες υποστήριξης, µε κάθε ειδικότητα-προσφορά-στήριξη για όλο τον κόσµο.

Με την υποστήριξη: ΑΝΕΚ LINES, ETANAP S.A, DIAPLOUS MARITIME, ATTICA GROUP-BLUE STAR, GREAT EXHIBITIONS, BLUE WAVE, MAVRIKOS SA, NAS, MEGALAKAKIS, LILOSPITO, LYCHNIA SA, IASO FLOWERS HABAKI.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post