Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση του Προγράμματος Εθελοντικής Αιμοδοσίας “Weekends of Life”, στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

Με συγκινητική συµµετοχή πολιτών ολοκληρώθηκε η Δράση Εθελοντικής Αιµοδοσίας που πραγµατοποιήθηκε το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Μαΐου στον Πανελλήνιο Όµιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ), από “Το Χαµόγελο του Παιδιού” σε συνεργασία µε το Υπουργείο Υγείας και την πολύτιµη υποστήριξη της Teleperformance Greece, µε τη συνεργασία του Δήµου Πειραιά, του Πανελλήνιου Οµίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) και του Γενικού Νοσοκοµείου Ελευσίνας “Θριάσιο”, στο πλαίσιο της δράσης “Weekends of Life”.

Παρά το γεγονός ότι η άρση των περιοριστικών µέτρων φαίνεται να έχει επιφέρει ακόµη µεγαλύτερη µείωση στην προσέλευση των πολιτών στις δράσεις εθελοντικής αιµοδοσίας, υπεύθυνοι και ευαισθητοποιηµένοι συµπολίτες µας έδωσαν το ‘παρών’ στη διήµερη δράση αιµοδοσίας, µε αίσθηµα ευθύνης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Η άµεση ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσµα για αιµοδοσία, µε σκοπό την αντιµετώπιση των πρωτοφανών ελλείψεων, που έχουν προκύψει στα αποθέµατα αίµατος του Εθνικού Συστήµατος Υγείας λόγω της πανδηµίας Covid-19, ήταν πραγµατικά συγκινητική.

Η διαδικασία της εθελοντικής αιµοδοσίας πραγµατοποιήθηκε στον “ΟΔΥΣΣΕΑ”, το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενηµέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας του Οργανισµού “Το Χαµόγελο του Παιδιού”, µε τήρηση όλων των προβλεπόµενων κανόνων για τη διασφάλιση της οµαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της, από το Γενικό Νοσοκοµείο Ελευσίνας “Θριάσιο”.

Η δράση στον Πανελλήνιο Όµιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ, αποτέλεσε τον τέταρτο σταθµό του κύκλου δράσεων εθελοντικής αιµοδοσίας µε τίτλο “Weekends of Life”, που διοργανώνει ο Οργανισµός “Το Χαµόγελο του Παιδιού” σε συνεργασία µε το Υπουργείο Υγείας, µε την πολύτιµη υποστήριξη και συνεργασία της Teleperformance Greece, την κορυφαία εταιρεία τηλεφωνικής και διαδικτυακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών στην Ελλάδα, µε στόχο την άµεση ενίσχυση των παιδιών και των ενηλίκων που έχουν ανάγκη για αίµα.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post