18ος αγώνας Αρμενίζοντας για το παιδί

Το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Ιουνίου πραγµατοποιήθηκε ο 18ος αγώνας “Αρµενίζοντας για το παιδί” του Πανελλήνιου Οµίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.

Ο αγώνας αυτός απευθύνεται σε πληρώµατα δύο ατόµων (άνδρας & γυναίκα) υποχρεωτικά και τα έσοδα διατίθενται για τους σκοπούς του συλλόγου “Το Χαµόγελο του Παιδιού”.

Δυστυχώς κι εφέτος η συµµετοχή ήταν πολύ µικρή, µε µόνο 8 σκάφη να καβατζάρουν τη σηµαδούρα στις Φλέβες το Σάββατο και να ολοκληρώνουν τον αγώνα µε την τριγωνική διαδροµή της Κυριακής.

Η προσφορά όµως των συµµετεχόντων ήταν πολύ µεγαλύτερη ώστε η δωρεά στον Εθελοντικό Οργανισµό για τα παιδιά “Το Χαµόγελο Του Παιδιού” έφτασε τα 330 ευρώ, τα οποία και κατετέθησαν στις 28/6 στον λογαριασµό του εν λόγω Οργανισµού.

Ευχαριστούµε τους κυβερνήτες και πληρώµατα που βοήθησαν κι εφέτος στην προσπάθειά µας να χαρίζουµε χαµόγελο στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Την Τετάρτη 26/06/2019 πραγµατοποιήθηκε στην αίθουσα Αιγαίου του ΠΟΙΑΘ εκδήλωση µε την απονοµή κυπέλλων στους νικητές του 18ου Αγώνα “Αρµενίζοντας για το παιδί”.

IONIA

Τα αποτελέσµατα του αγώνα ήταν:

Κατηγορία PERFORMANCE

ΙΟΝΙΑ µε κυβερνήτη την Κυριακή Δεληγιώργη και πλήρωµα τον Τζαννέτο Κυριακίδη.

AIOLIA µε κυβερνήτη τον Σπύρο Παπαντωνίου και πλήρωµα την Άλκηστη Παπαντωνίου.


Κατηγορία SPORT

JULIANNA µε κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Μπεζεριάνο και πλήρωµα την Άννα Χατζηγεωργίου.

NATASSA µε κυβερνήτη την Αργυρώ Χατζηβασιλείου και πλήρωµα τον Ιωάννη Παπαθεοδώρου.

JULIANNA-1
Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post