“55ο Ράλλυ Αιγαίου” η ματιά από τον χορηγό

Για τρίτη συνεχόµενη χρονιά η JOTUN ΗELLAS στάθηκε κοντά στην εφετινή διοργάνωση του Ράλλυ Αιγαίου, όπου µε την άριστη συνεργασία µε τον ΠΟΙΑΘ ολοκληρώθηκε µε επιτυχία για µια ακόµη φορά.

Τα σκάφη του Ράλλυ Αιγαίου µεταφέροντας το µήνυµα “Να σώσουµε τις θάλασσες” σε συνεργασία µε τη HELMEPA, έγιναν πρεσβευτές σε αυτή την καµπάνια, που µόνο θετικά σχόλια και θαυµασµό αποκόµισαν.

Πάνω από 350 ναυτικά µίλια µε δύσκολες καιρικές συνθήκες, τα πληρώµατα είχαν την ευκαιρία να δοκιµαστούν, να συναγωνιστούν αλλά και να απολαύσουν την κούρσα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το 56ο Ράλλυ Αιγαίου.

Θερµά συγχαρητήρια σε όλους τους συµµετέχοντες καθώς επίσης και στούς διοργανωτές, τους τεχνικούς, το Πολεµικό µας Ναυτικό, τους ανταποκριτές, τους δηµοσιογράφους και όλους εκείνους που συνετέλεσαν ο καθένας απο τη µεριά του ώστε να ολοκληρωθεί µε επιτυχία το 55ο Ράλλυ Αιγαίου.

Κλείνοντας θα θέλαµε να ευχαριστήσουµε ιδιαιτέρως τον κύριο Ιωάννη Μαραγκουδάκη καθώς επίσης και την εκλεκτή οµάδα που τον περιβάλλει, για την όλη συνεργασία µας και να ευχηθούµε για ένα ακόµα καλύτερο 56ο Ράλλυ Αιγαίου µε την υποστήριξη/χορηγία και συµπαράσταση της Εταιρείας µας.

Previous Post Next Post