24 Κύπελλο Άνοιξης 2018

Πραγµατοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου στον ΝΑΟΒ η απονοµή του “24ου Κυπέλλου Άνοιξης 2018″.

Το λιµανάκι του Oµίλου µας ήταν στολισµένο και κατάµεστο από κόσµο, η εκδήλωση ήταν λαµπρή κι έγινε παρουσία των δηµοτικών αρχών, των µελών του Δ.Σ. του Oµίλου µας, πολλών απλών µελών, εκπροσώπων των πληρωµάτων των σκαφών που διακρίθηκαν στους αγώνες, καθώς και αρκετών επισκεπτών που τίµησαν τη γιορτή για το 24ο Κύπελλο Άνοιξης του ΝΑΟΒ.

Τη διαδικασία της απονοµής επάθλων στους νικητές επιµελήθηκε και συντόνισε ο επί 35 χρόνια έφορος της Ανοιχτής Θάλασσας Θεόδωρος Γιουβάνογλου και τη διάνθισε µε αρκετές χιουµοριστικές ατάκες, όπως άλλωστε το συνηθίζει. Σε ιδιαίτερα κέφια ήταν κι ο πρόεδρος του Oµίλου Κων.  Κωνσταντόπουλος, στις ικανότητες διοίκησης του οποίου ιδιαίτερη µνεία έκανε ο δήµαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγµένης Γρ. Κωνσταντέλλος.

Συγκινητική στιγµή της βραδιάς υπήρξε η βράβευση του έφορου λιµένα Χριστόφορου Κατέκου για την αδιάλειπτη προσφορά του επί σειρά δεκαετιών στον Όµιλο µας.

Το event έκλεισε µε κέρασµα πίτσας και άλλων σνακ καθώς και ποτών στους παριστάµενους.

Επόµενο ιδιαίτερα σηµαντικό event για τον δραστήριο και φιλόξενο Όµιλό µας θα είναι το “Youth Lightning Worlds 2018” που διοργανώνει ο ΝΑΟΒ την πρώτη εβδοµάδα του Ιουλίου.

Νικητές του Κυπέλλου Άνοιξης 2018 αναδείχθηκαν οι παρακάτω:

 

ORC CLUB

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

 1. BLUE LINE Μ. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ – Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΑΝΑΤΚ
 2. NEMESIS Ζ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΤΚ
 3. ΑΦΡΟΕΣΣΑ Κ. ΓΚΡΕΤΣΟΣ ΝΑΟΒ

Α’ ΟΜΑΔΑ

 1. BLUE LINE Μ. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ – Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΕΑΝΑΤΚ
 2. NEMESIS Ζ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΝΟΤΚ
 3. ΑΦΡΟΕΣΣΑ Κ. ΓΚΡΕΤΣΟΣ ΝΑΟΒ

Β’ ΟΜΑΔΑ

 1. CASTA DIVA C. RODO  NAOB
 2. DE MALO V Ι. ΓΙΑΠΑΛΑΚΗΣ ΠΟΙΑΘ

ORCI

 1. EX OFFICIO Γ. ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ  ΝΟΕ
 2. ΑΙΟΛΟΣ ΙΙ-Mothercare Β. ΣΠΑΝΟΣ – E. FISCHER ΝΟΠΦ
 3. ΑΝΑΧ Ν. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΝΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post