Σε διεθνές προπονητικό σεμινάριο για ΑμεΑ της WORLD
SAILING η Δήμητρα Αρβανίτη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών

Δέκα προπονητές, από κάθε γωνιά της χώρας, εκπαιδεύτηκαν για το πώς θα µπορέσουν µε ασφάλεια να ξεκινήσουν στον όµιλό τους, τοπικά, µια σχολή ιστιοπλοΐας µε µαθητές συµπολίτες τους µε κάθε µορφής αναπηρίας. Μια σχολή που θα βγάλει µελλοντικά τους επόµενους αθλητές, πρωταθλητές και γιατί όχι και παραολυµπιονίκες!

Ανάµεσά τους και η Δήµητρα Αρβανίτη του Ιστιοπλοϊκού Οµίλου Πατρών, µε καθοδηγητή τον Άκη Τσαρούχη, υπεύθυνο ανάπτυξης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Οµοσπονδίας.

Η προπονήτρια του Ιστιοπλοϊκού Οµίλου Πατρών συµµετείχε στο Πρόγραµµα Ανάπτυξης Παραολυµπιακής Ιστιοπλοΐας (Parasailing Development Program PDP), που πραγµατοποιήθηκε στο Παλέρµο, από 29/09 έως 03/10/21, στα πλαίσια του Παγκόσµιου Πρωταθλήµατος Hansa, 02-09/10/21, καθοδηγούµενη από προπονητές της Word Sailing και µε αθλητές από Ευρώπη, Ν. Αµερική, Αυστραλία, Σαουδική Αραβία…

Μαθαίνοντας τις δυσκολίες της κάθε περίπτωσης και τη κατηγοριοποίηση των αθλητών, τους κανόνες, το anti-doping control και το σκάφος Hansa.

Η Ιστιοπλοΐα ΑΜΕΑ είναι ένα σηµαντικό κοµµάτι, στο µεγάλο παζλ του αθλήµατός µας και δεν γίνεται να λείπει από τις πόλεις µας.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post