Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου τίμησε
το σήμερα και το αύριο της ελληνικής ιστιοπλοΐας

Το παρόν και το µέλλον της ελληνικής ιστιοπλοΐας βράβευσε ο Ναυτικός Όµιλος Παλαιού Φαλήρου σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του. Σε µια βραδιά γεµάτη συγκίνηση και ιστιοπλοΐα ο Ν.Ο.Π.Φ. βράβευσε τους νεαρούς αθλητές του που έφεραν παγκόσµιες και ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Βραβεύτηκαν:

Ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης και ο προπονητής του Νίκος Χρυσός.
Η βράβευση ήταν για την 1η θέση στην κατηγορία U16 και τη 2η στην γενική κατάταξη στο Παγκόσµιο Πρωτάθληµα Laser ILCA4 (7-14 Αυγούστου Dun Laoghairie, Ιρλανδία). Παράλληλα για την 1η θέση στην κατηγορία U16 και την 3η στη γενική στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα Laser ILCA4 (23-30 Ιουλίου, Travemunde, Γερµανία). Τη βράβευση έκανε ο υφυπουργός Αθλητισµού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Η Κλεοπάτρα Αναστασίου και ο προπονητής της Μάκης Νικολαΐδης για την 1η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα Optimist (20-27 Ιουνίου, Cadiz, Ισπανία). Τη βράβευση έκανε ο Α΄ αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Oµοσπονδίας κ. Στέφανος Χανδακάς.

Το δίδυµο Δήµητρα Βαρθολοµαίου – Μεταξία Γώγου και τον προπονητή τους Δηµήτρη Πόλιτο για την 5η θέση στην κατηγορία U19 και την 9η στη γενική στο Παγκόσµιο Πρωτάθληµα 420 (2-10 Ιουλίου, San Remo, Ιταλία).
Τη βράβευση έκανε η υπεύθυνη δηµοσίων σχέσεων και επικοινωνίας Μαρίνας Φλοίσβου, κ. Δέσποινα Ψυχάρη.

Το δίδυµο Ιάκωβο Δέδε – Βαγγέλη Μπουζάνα και τον προπονητή τους Δηµήτρη Πόλιτο για την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα 420 (24-31 Ιουλίου, Formia, Ιταλία). Τη βράβευση έκανε ο Α΄ αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυµπιακής Επιτροπής κ. Στέλιος Αγγελούδης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιµήθηκαν και τα 6 ελληνικά πληρώµατα (Μάντης-Καγιαλής 470, Τσουλφά-Σπανάκη 470, Κοκκαλάνης RS:x, Μιτάκης Finn, Καραχάλιου Laser Radial, Δίβαρη RS:x), που τίµησαν τη «γαλανόλευκη» στους Ολυµπιακούς Αγώνες του Τόκιο τον Αύγουστο.

Την εκδήλωση τίµησαν µε την παρουσία τους ο υφυπουργός Αθλητισµού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Α΄ αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυµπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης, ο Α΄ αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Οµοσπονδίας Στέφανος Χανδακάς, ο Δήµαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και πλήθος άλλων εκλεκτών καλεσµένων.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post