Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας των Ποσειδωνίων, Posidonia Cup, γιορτάζει τη δέκατη επέτειο του!

Η εταιρεία Εκθέσεις Ποσειδώνια σε συνεργασία µε τον ΠΟΙΑΘ ανακοίνωσαν τη 10η διοργάνωση του Posidonia Cup, που θα γίνει την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 στον Όρµο του Φαλήρου. Το Posidonia Cup διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια στο πλαίσιο της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια.

Από το 2002 αποτελεί τη ναυαρχίδα σε µια σειρά αθλητικών events των Ποσειδωνίων, της µεγαλύτερης και πιο σηµαντικής εκδήλωσης για τη ναυτιλία παγκοσµίως. Φέτος, το Posidonia Cup αναµένεται να είναι πιο µεγάλο από ποτέ, µε συµµετοχή άνω των 50 σκαφών, ακολουθώντας την ιδιαίτερα επιτυχηµένη πορεία των προηγούµενων χρόνων.

Η επιτυχία της διοργάνωσης γίνεται εφικτή και µε την πολύτιµη υποστήριξη των χορηγών του event, Burckhardt Compression AG, ABS, Jotun, D. Koronakis, Lalizas και Kongsberg Maritime Hellas καθώς και µε την τεχνολογική υποστήριξη της G4S. Επιπλέον, έχοντας περιβαλλοντική συνείδηση, το Posidonia Cup ενώνει τις δυνάµεις του µε την HELMEPA σε µια προσπάθεια να σώσουν τις θάλασσές µας.

Εκθέτες των Ποσειδωνίων αλλά και όλα τα µέλη της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας καλούνται να λάβουν µέρος στο Posidonia Cup, είτε µε δικό τους σκάφος είτε µε κάποιο από τα σκάφη που παρέχει ο συνδιοργανωτής του event, ο ΠΟΙΑΘ.

Για πληροφορίες στο www.posidoniacup.gr

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post