Με μεγάλη επιτυχία έγιναν και οι φετεινές «Καλές θάλασσες με υγεία και ασφάλεια» από τη Daskalakis congress & trv

Με συµµετοχή 5 χωρών και 24 κορυφαίους οµιλητές – ιδιοκτήτες και διευθύνοντες – από τους µεγαλύτερους πλοιοκτητικούς οµίλους, την Tετάρτη 20/9 στο Μικρολίµανο, συζητήθηκαν η υγεία και ασφάλεια ναυτιλοµένων, το ανθρώπινο στοιχείο στη ναυτιλία, εκπαίδευση νέων, συνεργασίες χωρών, ανεφοδιασµοί, πληρώµατα στη σύγχρονη ναυτιλία.

Συντονισµός έγινε από γνωστούς δηµοσιογράφους της ΕΡΤ, του Αlpha, του ναυτιλιακού τύπου ενώ όλη η εκδήλωση καλύφθηκε από την ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων παρεβρέθησαν ο Γ.Γραµµατέας Υπουργείου Ναυτιλίας κ.Κυριαζόπουλος, ο Πρύτανης ΠΑΠΕΙ κ.Σφακιανάκης,, αρκετοί Διπλωµάτες και διευθυντές Υπουργείου Εξωτερικών,από το Δ.Σ της ΕΕΝΜΑ η κ.Γκανά,από τον ΠΣΕΠΕ, ΕΒΕΠ, Ενωση Ελληνικών ναυπηγείων οι κ.Κορωνάκης και κ.Μαυρίκος, αρκετοί καθηγητές Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, ε.Αρχηγός ΓΕΝ., ολυµπιονίκες, διοικήσεις από 3 Ακαδηµίες Εµπορικού Ναυτικού.

Κατά την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη µνήµη των θυµάτων των τελευταίων ηµερών. Τιµήθηκε από την οργανωτική αρχή ο Όµιλος Αγγελικούση και το Λιµενικό σώµα.

Υποστηρικτές της ετήσιας εκδήλωσης είναι οι ANGELICOUSSIS GROUP, HERMES HARISIADIS, AGWE GLOBAL, DIAPLOUS MARITIME, ZOUROS GROUP, MARITA HELLAS, HERMES BOSPHORUS, ETANAP S.A., ROKAKIS S.A., MAVRIKOS S.A., MEGALAKAKIS S.A., FLAG SHIP, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ. ΠΟΙΑΘ.

Τελέστηκε υπό την αιγίδα Ν.Ε.Ε, ΕΒΕΠ, ΠΣΕΠΕ, ΕΛΔΕ, Σ.Ελλήνων Ολυµπιονικών, Εθνικού συµβουλίου νεολαίας,

Με την ευχή όλων µας για καλές θάλασσες .

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post