Ανακοινώθηκε το 11ο Posidonia Cup

Ανακοινώθηκε η ηµεροµηνία του 11ου Posidonia Cup που θα γίνει στις 31 Μαΐου 2024 στο Φάληρο, στο πλαίσιο της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια (3-7 Ιουνίου 2024, Metropolitan Expo).

Τόσο η έκθεση όσο και τα side events, τα Posidonia Games που παραδοσιακά «ανοίγουν» την εβδοµάδα των Ποσειδωνίων, θα συγκεντρώσουν ξανά το ενδιαφέρον της παγκόσµιας ναυτιλιακής κοινότητας το καλοκαίρι του 2024 στην Αθήνα. Μετά την εντυπωσιακή επιστροφή των Ποσειδωνίων το 2022, µετά από µια µεγάλη παύση λόγω της πανδηµίας, µε σχεδόν 2.000 εκθέτες από 88 χώρες και περίπου 29.000 επισκέπτες από 103 χώρες και επικράτειες, η µεγάλη γιορτή της ναυτιλίας αναµένεται το 2024 να ξεπεράσει κάθε προηγούµενο ρεκόρ στην 50ετή ιστορία της.

Ο Θεόδωρος Βώκος, Διευθύνων Σύµβουλος της διοργανώτριας εταιρείας δήλωσε µετά το πέρας της φετινής έκθεσης: «Τα Ποσειδώνια είναι πρεσβευτής του κλάδου, ένα σύµβολο κύρους που αναδεικνύει τη θαλασσινή κληρονοµιά της χώρας, και υπηρετώντας αυτόν τον ρόλο θα παραµείνουµε πάντα πιστοί στη δέσµευση και την αποστολή µας: να βοηθάµε όλα τα µέλη της ναυτιλιακής κοινότητας να χαράζουν την πορεία τους, να δικτυώνονται και να συνεργάζονται αποτελεσµατικά, για πολλά χρόνια ακόµα».

Υπενθυµίζεται ότι το Posidonia Cup είναι το πρώτο και παλαιότερο από τα Posidonia Games, και συνδιοργανώνεται από την εταιρεία Εκθέσεις Ποσειδώνια ΑΕ και τον ΠΟΙΑΘ.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post