Η Jotun Hellas γιορτάζει την επιτυχημένη συνεργασία με τον ΠΟΙΑΘ βάφοντας τον στόλο του με τα καλύτερα yachting υφαλοχρώματα της

Η συνεργασία της Jotun Hellas µε τον ΠΟΙΑΘ κρατάει χρόνια και πιο συγκεκριµένα, η νορβηγική εταιρεία χρωµάτων είναι ο επίσηµος χορηγός του Ράλλυ Αιγαίου από το 2017.

Μετά το τέλος του φετινού Ράλλυ Αιγαίου, το οποίο πραγµατοποιήθηκε µε µεγάλη επιτυχία, ως ένδειξη της καλής συνεργασίας και της εµπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί ανάµεσα στην εταιρεία και τον ΠΟΙΑΘ, η Jotun Hellas παρείχε υψηλής ποιότητας yachting υφαλοχρώµατα για τη βαφή των σκαφών της σχολής του Οµίλου.

Ο κος Δηµήτρης Ζαρογιάννης, Marine Global Key Account Manager Jotun Hellas, παρευρέθηκε στην καθέλκυση των σκαφών µετά τη συντήρησή τους και ολοκλήρωση της βαφής τους µαζί µε τον Πάνο Δηµητρακόπουλο υπεύθυνο επικοινωνίας και marketing του Ράλλυ Αιγαίου.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post