Διάγραμμα κανόνων αγώνων ιστιοπλοΐας

Ένα πολύ χρηστικό ‘εργαλείο’ για όσους ασχολούνται κυρίως με την ιστιοπλοΐα τριγώνου αλλά και την ανοιχτή θάλασσα, απέδωσε στην ελληνική γλώσσα ο εθνικός κριτής (NJ) Βασίλης Πηγάδας από τον Ναυτικό Ομιλο Δήμου Παγγαίου.

Το διάγραμμα κανόνων ιστιοπλοΐας που κυκλοφορεί σε αρκετές γλώσσες ανά τον κόσμο και μεταφράστηκε στα ελληνικά, αποτυπώνει με πολύ έξυπνο τρόπο τους σημαντικότερους κανόνες και το σημείο που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το διάγραμμα αυτό σε συνάρτηση με το βιβλίο κανονισμών της World Sailing 2017 – 2020, το οποίο υπάρχει ήδη μεταφρασμένο στα Ελληνικά, δίνει τη δυνατότητα στον αγωνιζόμενο να αποκτήσει μία αρκετά πιο ρεαλιστική εικόνα για τους κανονισμούς και τα σημεία που έχουν ισχύ ή εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια μίας ιστιοδρομίας. Επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο του σχεδιαγράμματος είναι η αναφορά του κανονισμού, που θα βοηθήσεις τους αγωνιζομένους τόσο στην κατάθεση των εντάσεων τους, όσο και στην ευκολότερη ανάγνωση του κανονισμού από το βιβλίο της World Sailing.
Το site μας αναγνωρίζοντας την εξαιρετική δουλειά του Βασίλη Πηγάδα και τη χρησιμότητα του συγκεκριμένου σχεδιαγράμματος σας το δίνει σε υψηλή ανάλυση, ιδανική για εκτύπωση. Κάντε click εδώ για να το κατεβάσετε.
Οι κανονισμοί ιστιοδρομιών είναι η βάση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και όσο καλύτερα και σωστότερα χρησιμοποιούνται από τους αγωνιζόμενους τόσο ομορφότεροι και καλύτεροι είναι οι αγώνες που όλοι συμμετέχουν

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post