Η LALIZAS για ακόμα μία χρονιά στο Posidonia Cup 2018!

Με ένα φαντασμαγορικό τρόπο θα δοθεί η επίσημη εκκίνηση στα Posidonia 2018, καθώς και φέτος διοργανώνεται το Posidonia Cup Sailing Race.

Την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 η LALIZAS θα βρίσκεται ως χορηγός στο event που αποτελεί προάγγελο της μεγαλύτερης έκθεσης του ναυτιλιακού κλάδου που διοργανώνεται στην Ελλάδα, των Posidonia 2018.
Στηρίζοντας το event ο Όμιλος θα συμμετέχει στο Posidonia Cup Yacht Race, επιδιώκοντας για ακόμα μία φορά να έχει μία πολύ καλή παρουσία.
Στα Posidonia, που θα διεξαχθούν στη συνέχεια μεταξύ 4 και 8 Ιουνίου στο Athens Metropolitan Expo, η LALIZAS θα συμμετέχει με περίπτερο (Hall 3, Stand 3.162) στο οποίο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν όλα τα προϊόντα της εταιρείας και παράλληλα το εξειδικευμένο προσωπικό του Ομίλου θα παρέχει αναλυτική ενημέρωση και περαιτέρω πληροφορίες.
Η LALIZAS είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους που δραστηριοποιείται στον ναυτιλιακό τομέα για περισσότερα από 35 χρόνια, παράγοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Το 2012 ο Όμιλος ακολουθώντας το επιχειρηματικό του πλάνο, πρόσθεσε στο δυναμικό του 4 από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα τους, τις: LOFRANS, MAX POWER, NUOVA RADE και OCEAN, δημιουργώντας παράλληλα μία τεράστια γκάμα προϊόντων.
Επιπλέον, έχει δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής με 7 υποκαταστήματα, 6 Franchises και 5 κέντρα εφοδιασμού σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αφρική, έχοντας κατορθώσει με αυτόν τον τρόπο να έχει παρουσία σε 129 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και να απασχολεί περίπου 550 υπαλλήλους. Μέσα στους χαλεπούς οικονομικούς καιρούς, η LALIZAS επένδυσε στις καλύτερες τεχνολογίες για τη δημιουργία των προϊόντων της και βέβαια στο πλήρως αφοσιωμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της που αποτελεί τη βάση για τη μεγάλη εξέλιξη του Ομίλου.

www.lalizas.com
posidonia-events.com

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post