Λεύκωμα Παραδοσιακών Σκαφών 2018

Ο Σύνδεσµος Παραδοσιακών Σκαφών, σε συνεργασία µε την διαφηµιστική εταιρεία Paralos Events & Design, δηµιούργησαν για πέµπτη φορά ένα µοναδικό λεύκωµα. Όπως και τα προηγούµενα χρόνια το συλλεκτικό αυτό λεύκωµα περιέχει σηµαντικές πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Συνδέσµου, µία σειρά από µαγευτικά ξύλινα σκαριά καθώς και καρνάγια που σιγά – σιγά εξαφανίζονται.

Η έκδοση έχει την επιµέλεια της δηµιουργικής οµάδας της Paralos Events & Design και οι φωτογραφίες είναι της Αννίκας Μπαρµαρήγου. Τέλος δε η εκτύπωση είναι εξαιρετικής ποιότητας ώστε το λεύκωµα να αναδεικνύει τα ξύλινα σκαριά και µαζί µε το προηγούµενα τέσσερα αντίστοιχα λευκώµατα, να αποτελούν µία µοναδική συλλογή.

Για πληροφορίες στον στο e-mail: info@traditionalboats.gr ή στο site: www.traditionalboats.gr

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post