Κύπελλο Βετεράνων Laser 2019

Το κύπελλο Βετεράνων Laser που ξεκίνησε από τους πρωτεργάτες της κλάσης Laser πριν αρκετά χρόνια στον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας και συνεχίστηκε αργότερα στον Ν.Ο. Βουλιαγµένης, ξαναβρίσκει στέγη για το 2019, στον φιλόξενο Ι.Ο. Πειραιώς.

Tο Σαββατοκύριακο 1 έως 2 Ιουνίου το Μικρολίµανο θα υποδεχτεί τους βετεράνους της κατηγορίας Laser που θα θυµηθούν τα παλαιά, προσπαθώντας να ισορροπήσουν µεταξύ ικανοτήτων, γνώσεων, αλλά και της έλλειψη των συστηµατικών προπονήσεων. Στον αγώνα µπορούν να λάβουν µέρος άνδρες και γυναίκες που έχουν συµπληρώσει το 35έτος της ηλικίας τους το 2019, και φυσικά µεγαλύτεροι σε ηλικία , σύµφωνα µε τον παρακάτω πίνακα της ILCA.

Ηλικίες Κατηγορίες

35-44 Apprentice ( Standard – Radial)

45-54 Master (Standard – Radial)

55-64 Grand Master ( Standard – Radial)

65-74 Great Grand Master( Standard – Radial)

75 και πάνω Legends ( Radial )

Για πληροφορίες στον Ι.Ο Πειραιώς (www.iop.gr).

Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post