Συνέδριο με θέμα: Καλές θάλασσες με υγεία

Με επισηµότητα, ακαδηµαϊκό κύρος, εκπροσώπηση των ενόπλων δυνάµεων και τηρώντας αυστηρό υγειονοµικό πρωτόκολλο, πραγµατοποιήθηκε 2 και 3/10 , η πρωτοποριακή εκδήλωση “Καλές θάλασσες µε υγεία”, από την επιστηµονική επιτροπή της κρητικής διατροφής και τη Daskalakis congress – trv,
στις εγκαταστάσεις του ΠΟΙΑΘ.

Οι καθηγητές ιατρικής κ.Χανιώτης και κ.Helstrand, o c.manager οµίλου Αγγελικούση κ.Μιχελόγκονας, της Eletson κ.Τζήµας, ο αντιπρόεδρος Ναυτικού Επιµελητηρίου Ελλάδος κ.Αλεξανδράτος, ο πρόεδρος Eνωσης Διαιτολόγων Ελλάδος κ.Τσιρώνης, ο εκπρόσωπος του ΕΒΕΠ κ.Μαυρίκος, ο Χρυσός ολυµπιονίκης κ.Ταµπάκος, o στρατιωτικός αντιπρόσωπος της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ αντιναύαρχος κ.Παυλόπουλος, η ψυχολόγος κ. Hellstrand, µίλησαν για την ψυχική υγεία των ναυτιλλοµένων, τους κινδύνους εν πλω, τη διατροφή τους, τις συνθήκες διαβίωσης σε σύγχρονα πλοία, τον σεβασµό στη θάλασσα, τα πληρώµατα σήµερα.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής κ. Μπουτσικάκης, ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης, εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, ο διοικητής της ΑΕΝ κ. Μανδαλάκης και κλιµάκιο σπουδαστών, η διοίκηση Σχολής Αξιωµατικών Νοσηλευτικής, η διοίκηση της Σχολής Ναυτικών Δοκίµων, ο ναυτιλιακός όµιλος Αγγελικούση, ο όµιλος Εletson, το Εθνικό Συµβούλιο Νεολαίας, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυµπιονικών, ο Σύλλογος Εφοδιαστών Πλοίων, η ΕΛΔΕ, εκπρόσωπος αστυνοµίας και άλλοι σηµαντικοί φορείς.

Αισιόδοξα τα µηνύµατα για τη σύγχρονη ναυτιλιακή οικογένεια και σηµαντικές οι προτάσεις των επιστηµόνων.

Την εκδήλωση από την αρχή εως το τέλος κάλυψαν τηλεοπτικά συνεργεία της ΕΡΤ, ενώ η αστυνοµία και το Λιµενικό Σώµα, φρόντισε για την ασφάλεια των µετεχόντων το Σάββατο 2/10 και την Κυριακή πρωί 3/10 στις αθλητικές δράσεις σε ξηρά και θάλασσα που πραγµατοποιήθηκαν µε επικεφαλής Έλληνες ολυµπιονίκες. Υποστηρικτές των ανωτέρω εκδηλώσεων η ΑΝΕΚ, ΕΤΑΝΑΠ-ΣΑΜΑΡΙΑ, ΝΕW YORK COLLEGE, MAVRIKOS IMPORTS S.A.,NAΣ, ΠΟΙΑΘ.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post