Η Jotun Hellas και φέτος στο κορυφαίο τουρνουά Γκολφ The Greek Maritime Golf Event

Στις 29 – 30 Σεπτεµβρίου, για 4η συνεχόµενη χρονιά, The Greek Maritime Golf Event, θα αποτελέσει σηµείο συνάντησης αποκλειστικά για διακεκριµένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας στα γήπεδα της Costa Navarino, στο The Dunes Course, και στο Βay Course.

H Jotun ως ασηµένιος χορηγός στη µεγάλη διοργάνωση του γκολφ και λάτρης του αθλήµατος θα αγωνιστεί µε 2 οµάδες.

Συνολικά, 20 οµάδες των τεσσάρων ατόµων θα διαγωνιστούν για την 1η, 2η και 3η θέση στην κατάταξη. Στην τελετή απονοµής των Βραβείων, που θα πραγµατοποιηθεί στο εστιατόριο PERO, στο ξενοδοχείο Romanos της Costa Navarino, θα βραβευτούν και οι παίχτες που ξεχώρισαν στις ειδικές κατηγορίες “Longest Drive” και “Closest to the Pin”.

Το τουρνουά υποστηρίζει το έργο του Ιδρύµατος “Καπετάν Βασίλη και Κάρµεν Κωνσταντακόπουλου”. Σκοπός του είναι να καταστήσει τη Μεσσηνία πρότυπο αειφόρου ανάπτυξης, µέσα από την υποστήριξη και προώθηση σχετικών δράσεων. Το Ίδρυµα σχεδιάζει, διαχειρίζεται και χρηµατοδοτεί προγράµµατα που αφορούν την έρευνα, την εκπαίδευση και την υποστήριξη τοπικών δοµών της Μεσσηνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Jotun Hellas, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα µας στο www.jotun.gr.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post