Διασυλλογικός Ιστιοπλοϊκός αγώνας “Μίλτος Γιαννούλης 2019”

Όταν δέκα οµάδες ταξιδεύουν στο καταχείµωνο και µε µετεωρολογικά µέτωπα σε εξέλιξη, φέρνοντας ακόµη και µικρούς αθλητές για να λάβουν µέρος σε ένα διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας στην Πάτρα, τότε είναι σηµαντικό γεγονός και µεγάλη τιµή και αναγνώριση για τον διοργανωτή Ιστιοπλοϊκό Όµιλο Πατρών.

Ο αγώνας, αφιερωµένος στη µνήµη του Μίλτου Γιαννούλη, συγκέντρωσε στην Πάτρα 100 αθλητές, 13 οµάδες, και έδωσε στην παραλιακή ένα θέαµα ιδιαίτερο και βαθιά ελπιδοφόρο.

Ο καιρός αντάµειψε τον κόπο των διοργανωτών αλλά και των αποστολών, έκανε ένα διάλειµµα στις βροχές και τα µποφόρ και έδωσε την ευκαιρία να µπουν στον θαλάσσιο στίβο και λιγότερο έµπειροι αθλητές. Μια πάρα πολύ καλή διοργάνωση, µε πολλή δουλειά από τους διοργανωτές και τους εθελοντές του Ιστιοπλοϊκού Οµίλου Πατρών, οι οποίοι µε µεράκι και υποµονή προσέφεραν έναν όµορφο θαλάσσιο στίβο και έναν αγώνα ασφαλή και όµορφο στους αθλητές και την πόλη.

Αθλητές από τον Ιστιοπλοϊκό Όµιλο Πατρών, Α.Ι.Ο.Ρίου “ΙΑΣΩΝ”, Ν.Ο. Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ, Ν.Α.Σ. Καλαµάτας ΑΙΟΛΟΣ, Ν.Ο.Λακωνίας, Ν.Ο.Αιγίου “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ”, Ι.Ο.Σικυωνίων, Ν.Ο.Βόνιτσας, Α.Ο.Ιθάκης “Η ΠΡΟΟΔΟΣ”, Ν.Α.Σ.Πύλου “ΝΕΣΤΩΡ”, Ν.Ο.Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Ν.Ο.Κατοίκων Βουλιαγµένης, και Ν.Ο.Λευκάδας, έτρεξαν στις κατηγορίες Optimist (70 αθλητές), Laser RDL (6 αθλητές) και Laser 4,7 (24 αθλητές).

Στην κατηγορία Laser RDL, στην 1η θέση ο Λάµπρος Γεωργόπουλος του Ι.Ο.Πατρών, στη 2η θέση η Στυλιανή Αθηναίου-Αθηνάδη του Ν.Ο.Κατοίκων Βουλιαγµένης, και στην 3η θέση ο Θεοφάνης-Φίλιππος Μεντζελόπουλος του Α.Ι.Ο. Ρίου “Ιάσων”.

Στην κατηγορία Laser 4,7 αγοριών, 1η θέση ο Ηλίας Γλυνός του Ν.Ο.Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ, 2η θέση ο Νικόλας Γεωργόπουλος του Ι.Ο.Πατρών και 3η θέση ο Χρήστος Μάλλιος του Ν.Α.Σ. Καλαµάτας ΑΙΟΛΟΣ.

Στην κατηγορία Laser 4,7 κοριτσιών, 1η θέση η Μαρία-Ελένη Κακλαµάνη του Ν.Ο.Λευκάδας, 2η θέση η Ιωάννα Δευτεραίου του Α.Ο.Ιθάκης “Η ΠΡΟΟΔΟΣ” και 3η θέση η Παναγιώτα Χριστοπούλου του Ν.Ο.Αιγίου “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ”.

Στα Optimist αγοριών, στην 1η θέση ο Στρατής Τζατζιµάκης και στη 2η θέση ο Δηµήτριος Θεοφίλου του Ν.Ο. Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ αµφότεροι και στην 3η θέση ο Κων/νος Αναστασίου του Ν.Ο.Αιγίου “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ”.

Στην κατηγορία Optimist κοριτσιών, 1η θέση η Όλγα-Θεοδώρα Δούσκα του Ι.Ο.Πατρών, 2η θέση Μελίνα-Ευσταθία Γκατζίνη του Ν.Ο.Βόνιτσας, και 3η θέση η Λύδια Ράπτη του Ν.Ο.Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ.

Στην κατηγορία Optimist 11χρονών κοριτσιών, 1η θέση η Λύδια Ράπτη του Ν.Ο.Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ, 2η θέση η Κωνσταντίνα Δούσκα του Ι.Ο.Πατρών και 3η θέση η Δήµητρα Πελέκη του Ν.Ο.Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ.

Στην κατηγορία Optimist 11χρονών αγοριών, 1η θέση ο Γεώργιος Θεοδωρόπουλος του Ι.Ο.Σικυωνίων, 2η θέση ο Ιωάννης Λαγουδάκης του Ν.Ο.Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ και 3η θέση ο Δανιήλ Ευάγγελος του Ι.Ο.Σικυωνίων.

Το κύπελλο του µικρότερου σε ηλικία αθλητή έλαβε η 8χρονη Γεωργία Κούβελα του Ν.Α.Σ.Πύλου “ΝΕΣΤΩΡ”.

Ο διοργανωτής όµιλος, Ιστιοπλοϊκός Όµιλος Πατρών ευχαριστεί τον χορηγό του Οµίλου, την εταιρεία SUPER CARGO SHIPPING & FORWARDING Ε.Π.Ε. και τους υποστηρικτές Αγώνα: Κέντρο Προσχολικής Εκπαίδευσης – Γεωρµα Κατερίνα, Κέντρο Θέρµανσης & Κλιµατισµού Ιωάννης Κυριακόπουλος, Unitype – Βασίλης & Μαρίνος Σουβαλιώτης ΟΕ, Copytron, Pizza Express, Λουξ – Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, Φυσικά Μεταλλικά Νερά ΑΥΡΑ.

Previous Post Next Post