Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο χρωμάτων για τα Mega Yachts από την Jotun Hellas

Με επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες ναυπηγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Σπανόπουλος, το σεμινάριο χρωμάτων της Jotun Hellas για τα Mega Yachts, το οποίο και περιελάμβανε θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε απο εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρείας τον κο Troy Harvey και με την συμμετοχή του Yachting Sales Manager της Jotun Hellas, κου Χρήστου Κωστόπουλου.
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιελάμβανε παρουσίαση προϊόντων της Jotun για τα Megayachts, τεχνικές συμβουλές για συντήρηση και φροντίδα καθώς και πρακτικό μέρος σχετικά με την προετοιμασία της επιφάνειας και την εφαρμογή χρωμάτων. Αξίζει να σημειωθεί πως το σεμινάριο παρακολουθησαν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των Mega Yachts καθώς και φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Στο τέλος του σεμιναρίου δόθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post