Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στην ομορφιά του σκάφους

Οι λάτρεις της θάλασσας γνωρίζουν πως η προσοχή στη λεπτοµέρεια κάνει τη διαφορά σε ότι αφορά στην οµορφιά του σκάφους. Φυσικά, η σωστή διατήρηση και συντήρηση του σκάφους βασίζεται στο κατάλληλο σύστηµα βαφής (υφαλόχρωµα, αστάρι και υπόστρωµα). Επίσης, η οµορφιά του σκάφους εξαρτάται από την επιλογή υψηλής ποιότητας βερνικιού που προστατεύουν το ξύλο και τη βαφή φινιρίσµατος.

Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό το οποίο προσδίδει ατµόσφαιρα ζεστασιάς και κοµψότητας στο σκάφος σας. Χρησιµοποιώντας βερνίκι υψηλής ποιότητας ενισχύετε τη φυσική οµορφιά του ξύλου αλλά και προσφέρετε τη µέγιστη προστασία ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία που εύκολα καταστρέφει τις φυσικές ίνες του ξύλου.

Διάφορα είδη βερνικιών και προϊόντα για την προστασία του

CLIPPER I Λάδι συντήρησης για ξύλινα σκάφη, για εσωτερικές και εξωτερικές ξύλινες επιφανειες, πάνω από την ίσαλο γραµµή, µε πολύ καλά αποτελέσµατα διείσδυσης. Ιδανική βάση για εφαρµογή των βερνικιών Jotun Yachting.

Το υπόστρωµα πρέπει να είναι στεγνό και απαλλαγµένο από µόλυνση. Τα ελαιώδη τροπικά ξύλα πρέπει να ξεπλυθούν µε Jotun Thinner No. 18. Λειάνετε µε γυαλόχαρτο P60 – P80. Αποµακρύνετε όλο το υπάρχον βερνίκι και τις ξεφτισµένες ίνες του ξύλου. Εφαρµόστε 5 – 15 στρώσεις, υγρού σε υγρό ανάλογα µε την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

RAVILAKK Βερνίκι µε βάση την ουρεθάνη µε µεγάλο βαθµό στιλπνότητας, εξαιρετικής ευκαµψίας και υψηλής σκληρότητας. Παρέχει επαγγελµατικό φινίρισµα σε µια ελαφρώς χρυσίζουσα απόχρωση. Τα φίλτρα UV ενισχύουν τη φυσική οµορφιά του ξύλου. Πολύ καλές ιδιότητες οµαλής εφαρµογής και διατήρησης της στιλπνότητας.

Το υπόστρωµα πρέπει να είναι στεγνό και απαλλαγµένο από µόλυνση. Για εφαρµογή πάνω από το ClipperI ή σε καλής κατάστασης φθαρµένες επιφάνειες οι οποίες έχουν πρωτύτερα επιστρωθεί µε RAVILAKK.

Οι βαφές φινιρίσµατος δηµιουργούν την πρώτη εντύπωση προσδίδοντας ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σκάφος σας προσφέροντας χρώµα και οµορφιά καθώς και εξαιρετική προστασία από τα στοιχεία της φύσης.

Προϊόντα

XTREME GLOSS Βαφή φινιρίσµατος ακρυλικής πολυοθρεθάνης, µε µεγάλο βαθµό στιλπνότητας, δηµιουργεί µια απαστράπτουσα επιφάνεια. Σχεδιασµένο για εφαρµογή σε σπρέι αλλά θα µπορούσε να εφαρµοστεί και µε πινέλο ή ρολό. Για τέλειο φινίρισµα αυτή η µεγάλης στιλπνότητας βαφή πρέπει να εφαρµοστεί πάνω από το XPrimer. Μπορεί να περαστεί µε βερνίκι ή λούστρο αν χρειαστεί. Μόνο για επαγγελµατική χρήση.

TOPGLOSS Βαφή φινιρίσµατος πολυουρεθάνης δυο συστατικών, παρέχει µεγάλο βαθµό στιλπνότητας και εξαιρετική ανθεκτικότητα προσδίδοντας ενισχυµένη προστασία ενάντια στην τριβή. Μπορεί να επιτευχθεί επαγγελµατικό φινίρισµα, ακόµα και µε τη ρήση πινέλου ή ρολού. Διαθέτει πολύ καλές ιδιότητες οµαλής εφαρµογής και διατήρησης της στιλπνότητας και του χρώµατος. Αποκλειστικά για επαγγελµατική χρήση.

EASYGLOSS Αλκύδικο του ενός συστατικού, διαθέτει πολύ καλές ιδιότητες εφαρµογής όταν εφαρµόζεται µε ρολό ή πινέλο. Παρέχει µεγάλη στιλπνότητα και µεγάλη αντίσταση στην τριβή, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ελαστικότητα του. Για όλους τους τύπους σκαφών.

Ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξετε το σκάφος σας είναι να διαθέσετε χρόνο στην προετοιµασία της εφαρµογής και να προσέξετε τις λεπτοµέρειες.

Η Jotun προσφέρει κορυφαία προϊόντα για όλα τα είδη σκαφών. Για περισσότερες πληροφορίες εξερευνήσετε τον Οδηγό Χρωµάτων της Jotun στην ιστοσελίδα
www.jotun.com ή επικοινωνήστε µαζί µας στο +30 210 4285980.

Jotun Hellas
by
Previous Post Next Post