Για 7η χρονιά η Jotun Hellas επίσημος χορηγόςτου Ράλλυ Αιγαίου

Το 59ο Ράλλυ Αιγαίου πραγµατοποιήθηκε και φέτος µε µεγάλη επιτυχία εξασφαλίζοντας ακόµα µια φορά τη συµµετοχή έµπειρων πληρωµάτων, τα οποία και δοκιµάστηκαν στις ιδιαίτερες συνθήκες του Αιγαίου Πελάγους. Η φετινή διοργάνωση του Ράλλυ Αιγαίου ήταν αφιερωµένη στη µνήµη της “Σφαγής της Χίου” (1822) και στο πρόγραµµα της συµπεριελάµβανε περιβαλλοντικές ενέργειες µε συµβολικό χαρακτήρα όπως ο καθαρισµός παραλίας της Χίου από τα πληρώµατα σε συνεργασία µε τη HELMEPA.

Το Ράλλυ Αιγαίου, ένας από τους µακροβιότερους ναυτικούς θεσµούς του τόπου µας, υποστήριξε για έβδοµη συνεχή χρονιά ως επίσηµος χορηγός, η Jotun Hellas. Ως ηγέτιδα εταιρεία χρωµάτων στον χώρο της ναυτιλίας, η Jotun Hellas στηρίζει τις πρωτοβουλίες που ισχυροποιούν και αναδεικνύουν τη ναυτική παράδοση.

Ο Δηµήτρης Ζαρογιάννης, Marine Global key Account Manager, ως εκπρόσωπος της Jotun Hellas παρευρέθηκε στα δρώµενα του Ράλλυ Αιγαίου και µε ιδιαίτερη χαρά δήλωσε «θα θέλαµε να συγχαρούµε όλους όσοι συνέβαλαν στο να πραγµατοποιηθεί µε επιτυχία και αυτή τη φορά το Ράλλυ Αιγαίου. Πιστεύουµε και αισιοδοξούµε ότι θα είµαστε εδώ και για το 60ο επετειακό, υποστηρίζοντας τον θεσµό και την ελληνική ναυτοσύνη.»

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post