Θεμιστόκλεια 2019

Ο Ναυταθλητικός Όµιλος Σεληνίων (ΝΟΣ) διοργάνωσε το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεµβρίου 2019 στον όρµο Σεληνίων Σαλαµίνας, στα πλαίσια του προγράµµατος αγώνων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Οµοσπονδίας, τον ετήσιο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας “ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΑ 2019”.

Οι προγραµµατισµένες για το Σάββατο ιστιοδροµίες αναβλήθηκαν λόγω δυσµενών καιρικών συνθηκών. Την Κυριακή έγιναν τέσσερις από τις συνολικά έξι προγραµµατισµένες ιστιοδροµίες του διηµέρου και του αγώνα. Συµµετείχαν ο ΟΣΦΠ, ΣΕΑΝΑΤΚ, ΝΑΟΑΜΦΙΘΕΑΣ, ΝΟ-ΑΓ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΣΕΑΝΑΔΠ, ΝΟΒΣ, ΝΑΟΠ, ΝΟΣΕΛΗΝΙΩΝ µε πολυπληθείς οµάδες αθλητών.

Αρµένιζαν µε έντονο συναγωνισµό 50 σκάφη τύπου OPTIMIST και LASER σε µια όµορφη εικόνα στον όρµο Σεληνίων. Οι νίκες και τα µετάλλια σχεδόν ισοµοιράστηκαν στους µικρούς αθλητές όλων των συµµετεχόντων οµίλων.

Ευχαριστούµε τους φούρνους ΜΕΤΑΛΙΚΗΣ που υποστήριξαν τον αγώνα.

Η κοινοπραξία “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ”  Ε/Γ – Ο/Γ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ υπήρξε αρωγός των αγώνων και εκφράζουµε τις θερµές ευχαριστίες του ΝΟΣ.

Ευχαριστούµε τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες των οµίλων που µας τίµησαν µε τη συµµετοχή τους.

Τα αποτελέσµατα ανά κατηγορία είναι:

LASER 4,7 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1.     Ελέανα Κριµπαλη ΟΣΦΠ

2.     Νόνη Δαγκλή ΟΣΦΠ

3.     Λυδία Βασιλείου ΟΣΦΠ

LASER 4,7 ΑΓΟΡΙΩΝ

1.     Σπανός Παναγιώτης ΝΟΑΜ

2.     Ανδρέας Γεωργούλης ΟΣΦΠ

3.     Ηλίας Τσαταλιός ΟΣΦΠ

OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1.     Μπουγατιωτη Τατιανή ΝΟΑΓΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

2.     Χιώτη Ελένη ΣΕΑΝΑΤΚ

3.     Μπαφατακη Ιωάννα ΣΕΑΝΑΔΠ

OPTIMIST ΑΓΟΡΙΩΝ

1.     Θεοδωρακης Νικόλαος  ΝΟΑΜ

2.     Δεσυπρης Ανδρόνικος ΝΟΑΜ

3.     Ευσταθιαδης Μάριος ΣΕΑΝΑΤΚ

OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 11χρ

1.     Σουκουλη Ηλέκτρα Μαρ ΝΟΑΜ

2.      Βλαχου Ελένη  ΝΟΣΕΛΗΝΙΩΝ

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post