20ος αγώνας «Αρμενίζοντας για το Παιδί»

Όπως κάθε χρόνο ο Πανελλήνιος Όµιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δραστηριοτήτων που στόχο έχουν την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, διοργάνωσε τον 20ο αγώνα “Αρµενίζοντας για το Παιδί” προσφέροντας τα έσοδα του στον Εθελοντικό Οργανισµό “Το Χαµόγελο του Παιδιού”, µε τον οποίο, από κοινού επίσης, πραγµατοποιούν σε τακτά χρονικά διαστήµατα και αιµοδοσίες.

Στον αγώνα που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Ιουνίου, έτρεξαν 7 σκάφη µε πλήρωµα δύο ατόµων, µία γυναίκα και έναν άνδρα, µια πρωτοτυπία που χρόνια εφαρµόζει µόνον ο ΠΟΙΑΘ σε αγώνα δύο ατόµων.

Η ιστιοδροµία του Σάββατου ήταν η παράκτια διαδροµή Φάληρο – Φλέβες – Φάληρο συνολικής απόστασης 21 ν.µ., ενώ την Κυριακή έγινε µία τριγωνική διαδροµή συνολικής απόστασης 17 ν.µ.

Οι συµµετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2023, πάντα µε στόχο την κοινωνική προσφορά στους συνάνθρωπους τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :

1. ΙΟΝΙΑ Κυριακή Δεληγεώργη & Τζαννέτος Κυριακίδης

2. FILIRA Αγγελική Ρόζη & Αναστάσιος Χρονάκος

3. HARA Χαρά Κωνσταντινίδου & Θεοδοσίου Γαβριήλ

Ο Πάνος Δημητρακόπουλος ασχολείται με την ιστιοπλοΐα από το 1974 με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό του στις κατηγορίες, Optimist, Windsurfing και Laser. Έχει κερδίσει το Ράλλυ Αιγαίου δυο φορές στην κατηγορία I.O.R. ως πλήρωμα του σκάφους Col-X-Cool και είναι ιδρυτής της εταιρείας Paralos Events & Design που έχει την ευθύνη επικοινωνίας του Ράλλυ Αιγαίου από το 2000 έως σήμερα. Ταυτόχρονα έχει διατελέσει υπεύθυνος επικοινωνίας σε μία σειρά από Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανοικτής Θαλάσσης που οργανώθηκαν στην Ελλάδα. Ασχολείται με την δημοσιογραφία στην ιστιοπλοΐα από το 1982 ξεκινώντας από το περιοδικό Γιώτιγκ & Θάλασσα, έχει δουλέψει ως δημοσιογράφος στον Αντέννα και στις 24ώρες ενώ αρθρογραφεί στον ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΚΟΣΜΟ από το τεύχος 13. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει πτυχίο προπονητού Ιστιοπλοΐας Γ’ κατηγορίας από την Γ.Γ. Αθλητισμού
Previous Post Next Post