Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Σεμινάριο χρωμάτων της Jotun Hellas για τα χρώματα σκαφών

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 το 2ο Σεμινάριο χρωμάτων της Jotun Hellas, για τα σκάφη αναψυχής, στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Όμιλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι επίσημοι διανομείς της εταιρείας (Alpha Mare, Argo Yacht Paints, Μαχρω) και οι αντιπρόσωποι του πανελλαδικού δικτύου πωλήσεων.

Kατά την έναρξη, χαιρετισμό απηύθυνε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κος Ulf Skovli και στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα για τα σκάφη αναψυχής από τον κο Χρήστο Κωστόπουλο – Yachting Sales manager. Την παρουσίαση των τεχνικών θεμάτων πραγματοποίησε ο κος Δημήτρης Σακκαλόγλου – Sales Manager Protective Coatings & Technical Support Executive. Έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων για τεχνικά θέματα όπως η προετοιμασία της επιφάνειας, η εφαρμογή των υφαλοχρωμάτων και η αντιμετώπιση της όσμωσης.
Επιπρόσθετα, παρουσιάστηκε η ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας για τα χρώματα σκαφών και ο ψηφιακός οδηγός χρωμάτων σε εφαρμογή (app) για κινητά τηλέφωνα, tablet και smart – phone.
Στο τέλος του σεμιναρίου απονεμήθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης στους παρευρισκόμενους και ανανεώθηκε η υπόσχεση για το επόμενο ετήσιο σεμινάριο χρωμάτων.
Η Jotun Hellas με ηγετική θέση στο χώρο των ναυτιλιακών χρωμάτων χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης έχοντας ως βασική αρχή της τον σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post