Προσφορά γνώσεων από τη Jotun HELLAS

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα τα ναυτιλιακά χρώματα, που οργάνωσε η Jotun Hellaς και το οποίο παρακολουθήσαν περισσότεροι από 80 φοιτητές της Ναυτικής Ακαδημίας της Ύδρας (ΑΕΝ/Π/ΥΔΡΑΣ).

Στο σεμινάριο δίδαξε ο χημικός μηχανικός στέλεχος της Jotun Hellas Δημήτριος Σακκαλόγλου και οι συμμετέχοντες έδειξαν μια εξαιρετικά θετική ανταπόκριση στο να αφομοιώσουν τις γνώσεις για τις νέες τεχνολογίες. Αναλυτικά οι φοιτητές ενημερώθηκαν για τις τεχνολογίες στον τομέα των χρωμάτων, την προετοιμασία των επιφανειών που θα βαφτούν, τη σωστή εφαρμογή όλων των υλικών, την αποθήκευση καθώς τους κανόνες ασφαλείας, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σε περίπτωση συντήρησης εν πλω.
Οι μαθητές της σχολής της Ύδρας, είχαν διάθεση για γνώση και ‘ρουφήξαν’ κάθε δυνατή πληροφορία που μπορούσαν ώστε να αποσπάσουν από τους ειδικούς της Jotun Hellas, οι οποίοι τους μετάφεραν με υπομονή πληροφορίες και γνώσεις από τα εργαστήρια της εταιρείας σε όλο τον κόσμο καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις από τα τμήματα ανάπτυξης χρωμάτων.
Αναφορικά με το σεμινάριο, ο κύριος Ζαρογιάννης Δημήτριος (Marine GKA Mng) τόνισε ότι η Jotun Hellas δίνει μεγάλη σημασία στη συνεχή επιμόρφωση των συνεργατών της σε όλα τα επίπεδα. Όμως το συγκεκριμένο σεμινάριο ήταν χαρά και τιμή των στελεχών της Jotun Hellas που έγιναν μέρος της ‘εκπαίδευσης’ των μελλοντικών Ελλήνων αξιωματικών οι οποίοι θα επανδρώσουν με τη σειρά τους σημαντικές θέσεις στον χώρο της ναυτιλίας. Στο τέλος δε, σε αναγνώριση της προσφοράς της Jotun Hellas για την υποστήριξη της ΕΑΝ/Π/ΥΔΡΑΣ, ο διοικητής της αντιπλοίαρχος Λ.Σ Ευαγγελος Δανόπουλος, παρέδωσε ευχαριστήρια αναμνηστική πλακέτα.
jotun.com

Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post