Διατροφή – Άσκηση – Υγεία

Mε τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου στην αίθουσα Αιγαίου του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοίας Ανοιχτής Θαλάσσης η επιστημονική εκδήλωση με θέμα “Διατροφή-Ασκηση-Υγεία”.

Ομιλητές ήταν ο πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Υγείας κ. Καφάτος Αντώνιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων Ελλάδος κ. Κανελλάκης Σπυρίδων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας κ. Γρηγοράκης Δημήτρης, o τ. πρόεδρος ΕΦΕΤ κ. Κατσαρός Νικόλαος η γεν. γραμματέας Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, ολυμπιονίκης Πάλης κ. Ζυγούρη Βούλα, ο χρυσός ολυμπιονίκης κ. Ταμπάκος Δημοσθένης, η χάλκινη ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας κ. Παπαδοπούλου Σοφία. Οι κορυφαίοι επιστήμονες και αθλητές παρουσίασαν τις ευεργετικές επιδράσεις της διατροφής και άσκησης στην υγεία και την ανάπτυξη γαστρονομικού τουρισμού. Συντονίστρια της εκδήλωσης η πρόεδρος της επιτροπής “Κρητική διατροφή και Υγεία” κ. Δασκαλάκη Υρώ που κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε από την Παγκρήτιο Ένωση για την προσφορά της στην προβολή του κρητικού πολιτισμού.
Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ κ. Ιωάννης Μαραγκουδάκης.
Προλόγισε ο έμπειρος δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ. Μαριορής Σωτήρης.
Χαιρετισμό απήυθυναν ο Αρχηγός Στόλου ναύαρχος κ. Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Παγκρητίου κ. Μαριδάκης, και αρκετοί πρόεδροι επιστημονικών φορέων.
Tην εκδήλωση παρακολούθησε αντιπροσωπεία σπουδαστών της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής με τη Διοικητή πλοίαρχο κ. Ανυφαντάκη.
Γεμάτη η αίθουσα με ακροατές από κάθε χώρο που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των κορυφαίων ομιλητών.
Tηλεοπτική κάλυψη της λαμπερής εκδήλωσης έγινε από την κρατική τηλεόραση EΡT 1 και CRETE TV.
Yποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Ψαρουδάκη, Ετανάπ, Μύλοι Κρήτης, Αβέα, Βιοχύμ, Μεγαλακάκης, Δασκαλάκης, Xιωτάκης και ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post