54o Ράλλυ Αιγαίου: Με τη ματιά της Ομάδας Επικοινωνίας

Από το Μικρολίμανο του Πειραιά στην Ερμούπολη της Σύρου, στο λιμάνι της Χίου, στη Λιναριά της Σκύρου… Την ιστιοπλοϊκή διαδρομή του 54ου Ράλλυ Αιγαίου ακολούθησε και αυτό το καλοκαίρι, μίλι προς μίλι, η ομάδα των media του υδάτινου μαραθωνίου. Για μια ακόμη χρονιά ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης επένδυσε στην επικοινωνία με την τηλεοπτική προβολή να αποτελεί όπως κάθε χρόνο ένα από τα δυνατά χαρτιά της διοργάνωσης.

Η συνεργασία για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με τα κανάλια Novasports έφερε στις οθόνες 15 λεπτά καθημερινής εκπομπής για δέκα συνεχόμενες μέρες. Το τηλεοπτικό μενού ξεκίνησε με το …ορντέβρ της ανασκόπησης του 53ου Aegean Rally την Πέμπτη 13 Ιουλίου, με τους συνδρομητές να θυμούνται όλα όσα είχαν γίνει στην τελευταία διοργάνωση και να μπαίνουν στο κλίμα της νέας περιπέτειας. Το κυρίως τηλεοπτικό μενού προσφέρθηκε από την Παρασκευή 14 Ιουλίου και την αναχώρηση των σκαφών από τον Πειραιά μέχρι και την Κυριακή 23 Ιουλίου όταν πλέον ξέραμε τους νικητές. Τα κανάλια Novasports, με δέκα εκπομπές διάρκειας 15 λεπτών, μετέφεραν, κάθε βράδυ στις 11, τη δράση σε θάλασσα και στεριά. Η αυλαία της τηλεοπτικής παραγωγής του 54ου Aegean Rally έπεσε την Τρίτη 25 Ιουλίου με την ωριαία ανασκόπηση της διοργάνωσης.
Για την τηλεοπτική παραγωγή συνεργάστηκαν οι εικονόληπτες Βασίλης Πάζας και Δημήτρης Τοκούρογλου και ο ηχολήπτης Νίκος Γλαβάς. Σε συνεργασία με το γραφείο τύπου της διοργάνωσης, την Επιτροπή Αγώνων και πάντα σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση του Ομίλου, η τηλεοπτική ομάδα ‘έτρεξε’ στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου καταγράφοντας εικόνες και συναισθήματα που θα μας συντροφεύουν στο πέρασμα των ετών με τη βοήθεια της μεγάλης ιντερνετικής βιβλιοθήκης του www.novasports.gr. Σε αυτή τη διεύθυνση υπάρχουν αποθηκευμένες όλες οι εκπομπές και τα θέματα που μόνταρε η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports σε συνεργασία με τους μοντέρ Σωτήρη Κορδιαλή και Ανδρέα Αδαμόπουλο και υπό την καθοδήγηση του Παντελή Λώλη στα νησιά και του Άκη Κουζούλη στις μονταζιέρες της Nova στην Κάντζα. Η εικόνα αυτή καθημερινά έπαιζε για πρώτη φορά στα κανάλια Novasports. Την επόμενη μέρα οι φίλοι της ιστιοπλοΐας – και όχι μόνο – είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εκπομπές του 54ου Aegean Rally μέσα από τη συχνότητα του Action24 που και φέτος βοήθησε τα μέγιστα στην προβολή της διοργάνωσης. Επίσης, το ΣΚΑΙ, κυρίως, αλλά και οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί πρόβαλαν τη μαγεία της ανοικτής θάλασσας με ρεπορτάζ, συνδέσεις και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών στα δελτία ειδήσεων και στις εκπομπές. Αυτά για τα ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα. Γιατί τα νέα από το 54ο Aegean Rally διαδόθηκαν μέχρι τον Ατλαντικό. Το καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο “Sportplus” που εκπέμπει στη Νέα Υόρκη, συμμετείχε και στο φετινό ιστιοπλοϊκό ταξίδι με την εικόνα να κάνει τον γύρο του κόσμου και τις νησιωτικές ελληνικές ομορφιές να διαφημίζονται παντού.
Η τηλεοπτική προβολή του 54ου Aegean Rally ‘έτρεξε’ χάρη στο μεράκι και τον επαγγελματισμό της ομάδας των media. Δεν θα ήταν επιτυχημένη όμως αν δεν υπήρχε η συνεργασία με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της διοργάνωσης, τους ιστιοπλόους που και φέτος ήταν αρωγοί στην καθημερινή τηλεοπτική παραγωγή. Τους ευχαριστούμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το 55ο Aegean Rally τον Ιούλιο του 2018.
Tags: 54o Ράλλυ Αιγαίου
Avatar
by
Previous Post Next Post