Το Ράλλυ Αιγαίου διαμορφώνει χαρακτήρες!

Την ιστιοπλοΐα την ξεκίνησα στα 18 µου ως φοιτητής.

Ολοκλήρωσα τα µαθήµατα αρχαρίων, συµµετείχα στον πρώτο µου αγώνα και µετέπειτα ακολούθησαν κι άλλοι, προσπαθώντας συνεχώς να αποκτώ γνώσεις και εµπειρία!

Στο πρώτο µου Ράλλυ, το 53ο, βιώνω σχεδόν 10 µποφόρ νότια της Νάξου. Σε κάποιους αυτό µπορεί να ακούγεται αποθαρρυντικό, όµως το πνεύµα δεν κλονίζεται και θα ακολουθήσουν άλλα 7 µέχρι το 60 ΡΑ. Οι δυσκολίες και οι όµορφες στιγµές που βιώσαµε, ήταν το καλύτερο σχολείο για εµάς τους νέους! Η σχέση µας έσφιξε, το πλήρωµα δέθηκε και από τότε ταξιδεύουµε µαζί, µε τον κ. Ντίνο και τον Κορµοράνο!

Διαπιστώνω τη σηµασία και τη µεγάλη πολιτισµική προσφορά του Ράλλυ Αιγαίου. Δεν είναι µια απλή διοργάνωση.

Το Ράλλυ είναι θεσµός. Προάγει τον πολιτισµό των νησιών µας, την ιστορία του τόπου µας. Προωθεί και αναδεικνύει τα ξεχασµένα από πολλούς, ακριτικά νησιά µας που έχουν να επιδείξουν πολλά περισσότερα από τον πιο δηµοφιλή προορισµό.

Το Ράλλυ είναι µια ευκαιρία. Να γνωρίσει κανείς αγνώστους τόπους και να έρθει σε επαφή µε νέους ανθρώπους. Να ακούσει ιστορίες από τους παλιούς και να ζήσει εµπειρίες µε τους νέους. Να νιώσει τη δύναµη της θάλασσας και την ορµή του αέρα.

Το Ράλλυ διαµορφώνει χαρακτήρες και δηµιουργεί οικογένειες. Καλλιεργεί το οµαδικό πνεύµα, τη συνεργασία, την κριτική σκέψη, το σεβασµό.

Σε όλους ανεξαιρέτως προσφέρει το Ράλλυ Αιγαίου. Για κάποιους είναι απλές διακοπές, για άλλους όµως είναι ζωή, αγώνας, ερέθισµα για καινούρια πράγµατα.

Η Ιστιοπλοΐα είναι η παράδοση µας. Και το Ράλλυ έχει µία αποστολή. Να κρατήσει ζωντανό ένα κοµµάτι της ψυχής µας.

Previous Post Next Post