Στην ίδια βάρκα με την κωπηλασία το Ίδρυμα Λεβέντη

Σημαντική βοήθεια για 11 πρωταθλητές και πρωταθλήτριες της Κωπηλασίας θα αποτελέσουν οι υποτροφίες του ιδρύματος “Λεβέντη” που για 18η συνεχή χρονιά στέκεται στο πλευρό ταλαντούχων αθλητών κι αθλητριών που έχουν στόχο να διακριθούν στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο το 2020.
Φέτος δόθηκαν συνολικά 41 υποτροφίες έναντι 27 που είχαν δοθεί πέρυσι σε μια λαμπρή τελετή που έγινε στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων του αθλητισμού και όχι μόνο .
Οι 11 κωπηλάτες που έλαβαν τις φετινές υποτροφίες ειναι οι: Κατερίνα Νικολαϊδου, Σοφία Ασουμανάκη, Γιώργος Κόνσολας, Λευτέρης Κόνσολας, Σπύρος Γιάνναρος, Παναγιωτης Μαγδανής, Γιάννης Πέτρου, Στέφανος Ντούσκος, Νίνος Νικολαϊδης, Γιάννης Καλανδαρίδης και η Γεωργία Δημάκου.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post