Σας καλωσορίζουμε στον «Ιστιοπλοϊκό Κόσμο»!

Σας καλωσορίζουμε στον νέο ιστότοπο του «Ιστιοπλοϊκού Κόσμου»!

Με αφορμή τα 30 χρόνια έκδοσης του έντυπου περιοδικού, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες των σύγχρονων αναγνωστών και την ταχεία εξέλιξη της τεχνολογίας, προχωρήσαμε στην ανάπλαση της ψηφιακής έκδοσης, έτσι ώστε τα νέα του «Ιστιοπλοϊκού Κόσμου» να λειτουργούν εξίσου καλά σε όλες τις οθόνες και συσκευές, να παρέχουν άμεση πρόσβαση και επικοινωνία της ύλης, διατηρώντας πάντα την ποιότητα περιεχομένου.

Στον ανανεωμένο ιστότοπο www.istioploikoskosmos.gr μπορείτε:

  1. Να διαβάσετε κάθε άρθρο των νέων τευχών σε δική του αποκλειστική ιστοσελίδα, με καλύτερη αναγνωσιμότητα και διαχείριση πληροφορίας.
  2. Να μοιραστείτε όποιο άρθρο των νέων τευχών σας ενδιαφέρει σε κοινωνικά μέσα διαδικτύωσης, email κλπ εύκολα από τη σελίδα του άρθρου.
  3. Να πλοηγηθείτε μεταξύ σχετικών νέων άρθρων, ανά κατηγορία, αρθρογράφο, τεύχος.
  4. Να βρείτε περισσότερο σχετικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας φράσεις, τίτλους, ονόματα, ημερομηνίες κλπ στο πεδίο αναζήτησης.
  5. Να αναζητήσετε άρθρα των νέων τευχών χρησιμοποιώντας τα κουμπιά-κατηγορίες που αντιστοιχούν στην έντυπη έκδοση (απόψεις, ενημερωτικά, διεθνή, τρίγωνο κλπ).
  6. Να ερευνήσετε και ανατρέξετε σε ολόκληρο το αρχείο παλαιών τεύχων του περιοδικού, από το 1ο έως το 125ο, το οποίο διατίθεται δωρέαν στον ιστότοπο σε μορφή pdf, με εύχρηστες δυνατότητες αναζήτησης: πεδίο εύρεσης της μηχανής αναζήτησης, περιεχόμενα τεύχους από τη λίστα τευχών και πίνακα κατάταξης κατά κατηγορία άρθρων.

 

Καλή ανάγνωση!

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post