Παρούσα στην 1η Μαθητιάδα η κωπηλασία

Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα της κωπηλασίας είχαν περισσότεροι από 300 μαθητές και μαθήτριες που πήραν μέρος στην 1η Μαθητιάδα Γυμνασίων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που έγινε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες στην ακτή της Καλαμίτσας στην Καβάλα την Παρασκευή 5 Μαΐου.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την πρώτη τους επαφή με το άθλημά μας δοκιμάζοντας αρχικά εργόμετρο ενώ στη συνέχεια ανέλαβαν δράση επτά πρωταθλητές και πρωταθλήτριες που μαζί με την υπεύθυνη προπονήτρια Ανάπτυξης Δήμητρα Γιαννιού και τον προπονητή Γιώργο Παλούκο δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε δυο διπλά σκιφ γνωρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία.
‘Πρεσβευτές’ του αθλήματος μας στην 1η Μαθητιάδα Γυμνασίων Αν. Μακεδονίας και Θράκης ήταν οι: Αλέξανδρος Δαφνής, Πέτρος Μπαλής, Μαρία Σταμπόλκου, Μαρία Κυρίδου, Βασίλης Βασιλειάδης, Δημήτρης Ρούκας και Παναγιώτης Υψηλάντης.
Χρήσιμες πληροφορίες κατέθεσαν ο διαιτητής κωπηλασίας Δημήτρης Τσόγκας αλλά και ο έφορος Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος ο οποίος τόνισε σχετικά
«Εκ μέρους της ΕΚΟΦΝΣ θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σ’ αυτούς που οργάνωσαν αλλά και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν. Τέτοιες διοργανώσεις πρέπει να αγκαλιάζονται από όλους γιατί μέσα από αυτές τα παιδιά έρχονται κοντά στον αθλητισμό και τον υγιή ανταγωνισμό.
Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον κύριο Δημήτριο Τσόγκα, διεθνή διαιτητή Κωπηλασίας για τη σημαντική του βοήθεια στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον ΝΟΘ και τον ΟΦΘ για τη διάθεση των υλικών τους.».

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post