Παγκόσμιο ρεκόρ κλειστής κωπηλασίας από καστοριανό αθλητή

Η κλειστή κωπηλασία κερδίζει συνεχώς έδαφος και παράλληλα νέους φανατικούς φίλους. Το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού διοργάνωσε αγώνες indoor rowing πιστοποιημένους από την διεθνή ομοσπονδία με μεγάλη επιτυχία όπου πήραν μέρος και πολλοί Έλληνες πρωταθλητές.
Μάλιστα δεν έλειψαν και οι παγκόσμιες επιδόσεις όπως αυτή που σημείωσε ο κωπηλάτης του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου Χρήστος Στεργιάκας.
Ο νεαρός καστοριανός πρωταθλητής έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 1000μ. στην ηλικιακή κατηγορία 17-18 ετών ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του σε 2:48.02 καταρρίπτοντας το προηγούμενο που ήταν 2:49.02.
Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post