Παγκόσμια η Τσιάβου στο Μονακό

Ακόμη μια επιτυχία για την ελληνική παράκτια κωπηλασία. Η Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Αλεξάνδρα Τσιάβου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό (21-23/10).
Η πρωταθλήτρια του ΔΝΟ Ηγουμενίτσας ανέβηκε για πρώτη φορά σε παγκόσμιο βάθρο ως μητέρα τερματίζοντας στον τελικό του μονού στη 2η θέση με χρόνο 31.23.35 για να κατακτήσει το δεύτερο μετάλλιο στο θεσμό αφού το 2013 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα στη Σουηδία είχε κατακτήσει το χρυσό.
Σπουδαία εμφάνιση και για τα κορίτσια του ΝΟΘ που στο τετραπλό με πηδαλιούχο πήραν την 5η θέση. Ο λόγος για τις Κοκκίνου-Κουμπλή-Μπούρμπου-Πέργουλη και πηδαλιούχο την Γκέκα.
Στον τελικό του διπλού ανδρών τα αδέλφια Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας που αγωνίστηκαν με τον ΟΦΘ πήραν την 7η θέση ενώ στο μονό των ανδρών ο Ευάγγελος Αναστασίου του ΔΝΟΗ ήταν 20ος.
Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post