Κοπή βασιλόπιτας 2023 του “ΠΑΣΙΔΙ”

Την Κυριακή 19/2/2023 πραγµατοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας 2023 του Πανελλήνιου Σωµατείου Ιδιοκτητών Ιστιοφόρων “ΠΑΣΙΔΙ” στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΠΟΙΑΘ στο Μικρολίµανο, παρουσία µελών και θεσµικών εκπροσώπων της ιστιοπλοϊκής κοινότητας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΙΔΙ κ. Φίλιππος Βιντζηλαίος, κάνοντας αρχικά έναν απολογισµό του έργου του σωµατείου τη χρονιά που πέρασε, αναφέρθηκε στις προκλήσεις, τον σχεδιασµό και τους στόχους για το 2023.

Η εκδήλωση περιελάµβανε και την πρώτη βράβευση της εδραίωσης του θεσµού του ΠΑΣΙΔΙ για ανάδειξη των τριών καλύτερων λιµένων της χώρας (οχι µαρινών), δια των εκπροσώπων τους, ως επιβράβευση για τις καλύτερες εγκαταστάσεις, υπηρεσίες και παρεχόµενο εξοπλισµό µε τα κριτήρια των µελών του ΠΑΣΙΔΙ.

Οι ΠΡΩΤΟΙ αναδείχθηκαν κατόπιν ψηφοφορίας των µελών του ΠΑΣΙΔΙ µε την ιδιότητα του χρήστη των λιµένων ανά την επικράτεια.

1ος Λιµένας ΛΙΝΑΡΙΑ ΣΚΥΡΟΥ — Κυριάκος Αντωνόπουλος, Πρόεδρος Λιµενικού Ταµείου Σκύρου

2ος Λιµένας ΠΟΡΟΥ — Αλέξανδρος Δηµητριάδης, Πρόεδρος Λιµενικού Ταµείου Πόρου

3ος Λιµένας ΛΟΥΤΡΩΝ Β.ΚΥΘΝΟΥ — Κωνσταντίνος Μπουραντάς, εκπρόσωπος Λ. Λουτρών Κύθνου

Με τη νέα χρονιά, η ψηφοφορία θα γίνεται ανά περιφέρεια, µε επι πλέον ποιοτική ανάλυση των λιµένων και µε ενδελεχή καταγραφή και προτάσεις εκ µέρους του ΠΑΣΙΔΙ όσον αφορά τιµολογιακή πολιτική, βασικές ελλείψεις στα λιµάνια, αλλά και κινδύνους που δυστυχώς ελλοχεύουν.

Κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας, πραγµατοποιήθηκε η Πανελλαδική Κλήρωση δώρων Ιστιοπλοϊκού ενδιαφέροντος στην οποία συµµετείχαν όλα τα µέλη του ΠΑΣΙΔΙ απανταχού και όχι µόνο οι παρευρισκόµενοι. Κληρώθηκαν τα δώρα των χορηγών και κέρδισαν µέλη του ΠΑΣΙΔΙ από όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούµε ιδιαίτερα τους χορηγούς µας για την προσφορά τους και τη συµβολή τους στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης και τον κ. Ιωάννη Μαραγκουδάκη πρόεδρο του Πανελληνίου Οµίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, για την ξεχωριστή φιλοξενία και που µας διέθεσε την αίθουσα εκδηλώσεων του Οµίλου.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post