Η Groupama Ασφαλιστική Sailing Team πλέει σε πελάγη επιτυχίας

Η “Groupama Ασφαλιστική Sailing Team” συνεχίζει µε αµείωτο ρυθµό να κατακτά µετάλλια. Τα µέλη της, Δηµήτρης Μπήτρος και Δηµήτρης Παπαδηµητρίου, κέρδισαν σηµαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες τους κάνοντας περήφανους όλους εµάς στη Groupama Ασφαλιστική που στηρίζουµε τις προσπάθειές τους ως χορηγός.

Ο Δηµήτρης Μπήτρος συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, µετά το χάλκινο µετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα “Optimist” στην Κρήτη και το ασηµένιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες στη Γαλλία, κατέκτησε και το χρυσό στον τελευταίο αγώνα για φέτος, στο 52ο Βαλκανικό Κύπελλο Ιστιοπλοΐας.

Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Τίβατ του Μαυροβουνίου από τις 6 έως τις 11 Σεπτεµβρίου και συγκέντρωσε πάνω από 200 συνολικά ιστιοπλόους από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Ρουµανία, την Τουρκία, τη Σερβία, την Κροατία και το Μαυροβούνιο. Στην κατηγορία Optimist, ο Δηµήτρης Μπήτρος κατάφερε και πήρε το χρυσό µετάλλιο, δείχνοντας ότι το ταλέντο του εξελίσσεται και το µέλλον του προδιαγράφεται γεµάτο επιτυχίες. Αξίζει να σηµειωθεί ότι οι Έλληνες ιστιοπλόοι, γενικότερα, είχαν καλές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες κατακτώντας αρκετά µετάλλια.

Παράλληλα, το έτερο µέλος της Groupama Ασφαλιστική Sailing Team, ο παγκόσµιος πρωταθλητής Δηµήτρης Παπαδηµητρίου, προσέθεσε ένα ακόµα µετάλλιο στη συλλογή του. Στους αγώνες που διεξήχθησαν από τις 22 έως τις 27 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήµατος U21, στην ολυµπιακή κατηγορία Laser Standard, στο Dziwnόw της Πολωνίας, ο Δηµήτρης κατέκτησε την 3η θέση αποδεικνύοντας για µία ακόµη φορά ότι βρίσκεται σταθερά στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναµφίβολα, η Groupama Ασφαλιστική Sailing Team ‘µεγαλώνει’ µε κάθε επιτυχία των αθλητών της. Τόσο ο Δηµήτρης Μπήτρος όσο και ο Δηµήτρης Παπαδηµητρίου, αποτελούν κοµµάτι του µέλλοντος της ελληνικής ιστιοπλοΐας και η Groupama Ασφαλιστική θα στηρίζει µε περηφάνια κάθε τους βήµα.

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post