Η Groupama Ασφαλιστική σταθερά δίπλα στον ιστιοπλόοΔημήτρη Παπαδημητρίου

Η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει και το 2023, για µία ακόµα χρονιά, να υποστηρίζει το νεαρό αστέρι της ιστιοπλοΐας, Δηµήτρη Παπαδηµητρίου, παραµένοντας αρωγός των προσπάθειών του για ακόµα µεγαλύτερες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ο Δηµήτρης Παπαδηµητρίου, αθλητής του Ναυτικού Οµίλου Βουλιαγµένης, µε τη σκληρή δουλειά, την επιµονή, το πάθος αλλά και τον επαγγελµατισµό που τον διακρίνει, κατάφερε και φέτος να ξεχωρίσει και να αποδείξει ότι παραµένει πάντα σταθερά προσηλωµένος στους υψηλούς στόχους του. Ο νεαρός ιστιοπλόος της “Groupama Ασφαλιστική Sailing Team”, το 2022 κέρδισε την πρώτη θέση στους άνδρες, για δεύτερη συνεχόµενη χρόνια, στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα, έπειτα από 6 ηµέρες συνεχόµενων σκληρών αγώνων.

Με αφορµή την ανανέωση της χορηγίας, ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής κ. Χρήστος Κάτσιος σχολίασε: «Η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει να βρίσκεται έµπρακτα στο πλευρό του Δηµήτρη Παπαδηµητρίου, του αθλητή που µε τις συνεχείς επιτυχίες του έχει θέσει υψηλά τον πήχη και συνεχίζει τη µακρά παράδοση της χώρας µας ως υπολογίσιµης δύναµης στο απαιτητικό άθληµα της ιστιοπλοΐας σε παγκόσµιο επίπεδο. Του ευχόµαστε κάθε επιτυχία και θα είµαστε σίγουρα δίπλα του!»

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post