Γέμισε ιστιοπλοϊκά πανιά ο ΝΑΟΒ

Ένας από τους καλύτερους διασυλλογικούς Ιστιοπλοϊκούς αγώνες, στην κατηγορία σκαφών Optimist, που έχουν γίνει φέτος, διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Αθλητικό Όµιλο Βούλας στις 2-3/11/2019.

Σε αυτό βοήθησαν οι ιδανικές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, η µεγάλη συµµετοχή (116 αγόρια και 52 κορίτσια) αλλά και η ικανότητα της Επιτροπής Αγώνων, µε πρόεδρο τον κ. Γεώργιο Σκλαβούνο, η οποία κατάφερε να βγάλει ‘ξεκούραστα’ 6 κούρσες για κάθε κατηγορία.

Από αγωνιστικής πλευράς αξίζει να σηµειωθεί ότι η οµάδα του ΝΑΟΒ τα πήγε περίφηµα µε τους Γιάννο Τουρνή που κατέλαβε την 1η θέση στους παίδες και Ευάγγελο Κουκούδη την 4η θέση στα αγόρια ενώ και οι υπόλοιποι αθλητές του ΝΑΟΒ έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Την Κυριακή µετά το τέλος των αγώνων έγιναν οι απονοµές των επάθλων στους νικητές οι οποίοι ήταν οι παρακάτω:

Αγόρια
1.  ΜΠΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ/Ν.Ο. Αίγινας
2.  ΣΕΧΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ/Ν.Ο. Καλαµακίου
3.  ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/Ν.Ο.Κ. Βουλιαγµένης

Κορίτσια
1.  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ/Ν.Ο.Παλαιού Φαλήρου
2.  ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ /Ν.Ο. Καλαµακίου
3.  ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ-ΛΕΚΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ /Ν.Ο. Καλαµακίου

Παίδες
1.  ΤΟΥΡΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ/Ν.Α.Ο. Βούλας
2.  ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ/Ι.Ο. Πειραιώς
3.  ΞΥΠΑΣ ΙΑΣΩΝ/ Ι.Ο. Πειραιώς

Κορασίδες
1. ΑΛΧΑΝΑΤΗ ΕΛΕΝΗ/Ν.Ο.Παλαιού Φαλήρου
2. ΚΟΣΜΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΗ/Ι.Ο. Πειραιώς
3. ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ/Ν.Ο.Κ. Βουλιαγµένης

Avatar
by
Η Συντακτική Ομάδα του ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Π.Ο.Ι.Α.Θ., έμπειρους δημοσιογράφους στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας καθώς και αθλητές με μεγάλη εμπειρία στην Ανοικτή Θάλασσα αλλά και τις ολυμπιακές κατηγορίες. Η Συντακτική Ομάδα παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζει τους βασικούς άξονες της ύλης του περιοδικού, ώστε να παρουσιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και επιλεκτική αρθρογραφία συνεργατών που σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Previous Post Next Post